Wednesday, December 28, 2011

happy birthday 2u,,,

wah,,,,,,dh genap umur dye thun ni,,,,,hahaha,,,,lmbt giler,,,,dh nk msuk thun bru ,,,bru nk bday!! ape pon x bole,,,,,anyway happy birthday ,,,,semoga dpt jdi org yg lbih matang cikit,,,,jgn brfikiran mcm bdak2,,,,jdi org yg beriman,,,,,,gud luck untuk SPM thun dpan!!! bassyar!!!

Monday, December 26, 2011

kesedihan,,,,24/12/2011

aq sediyh giler hri ni,,,,bile aq dpt pnggilan telefon dri mak aq,,,,dye suruh ayh aq dtg rmh dye,,,,aq pun follow la,,,,smpai jer rmh mak,,,aq mendengar tangisan bak,,,,bila aq dpat taw tok sening dh meninggal,,,,,sedih yg amat dlam,,,,aq seperti tidak dpt menerima,,,,,aq dh anggap dye mcm atok aq sendiri,,,,,aq kesian tengok dye menderita  sakit yg dialami,,,,,dye tidak dpat menguruskan diri nye lagi setelah dye jtuh dri bilik air,,,,dpt la aq jage dia mse aq duduk dgan mak sementara sedang menunggu hari ujian lesen tu,,,,aq suap dia makan,,,aq tolong bak mandikan,,,aq tolong angkat,,,,bgi minum air,,,,,bila aq duduk dlm bilik dye,,,,aq ingt semua tu,,,,,,pda malam sebelum dia meninggal,,,aq bagi dia minum air,,,,n aq dpat angkat dye ke tilam untuk kali yang terakhir,,,,aq dapat meratap wajah dia kali yang terakhir,,,,tpi aq x dapat berada disamping dia waktu dye hembuskan nafas yang terakhir,,,,,aq ingt mse aq dendang kn org bace surah yasiinn dlm laptop aq,,,,dye mendengar dan menghayati,,,,dua hari sebelum dye meninggal,,,aq bagi dye minum,,,,lpaz bgi minum air tu,,,,dye ucap kat aq "terima kasih tok cu,,,,,terima kasih tok cuu,,," bnyk  kali dye ulang ayt yg sme 2,,,,,aq dpat sedekahkan al-fatihah je dgan bace yasiinn untuk dye,,,,semoga roh tok dpat diterima disana,,,,

Tuesday, December 20, 2011

penang mari!!

fuhh,,,,blog,,,,cek nk story ni,,,,,about suke n duke mse cek kat pineng no,,,,tpi kebanyakkan nyer duke jer lerr,,,,cek raso mcm cek ni dipinggirkan oleh kwan2 cek,,,,tpi cek x tunjuk kat mereka semua,,,,,cek simpan ja dlm hati cek ni,,,,,xnk diorg semua terase.....sbb kite semua dtg nk enjoy,,bkn nyer nk sediyh,,,,tpi jujo ea,,,,luarn aq mmg happy tpi dlman ni terkilan sngt2,,,, knpe la aq g law taw jadi mcm ni,,,juz gnggu kebahagiaan org,,,,baek aq duduk je kat mersing ni,,,,mood nk bli cenderahati dri sne pun hilng,,,,xde feel lngsung,,,
nsib baik la kak fatin ade yg dpt menemani aq keseorgn,,,,tpi dye pun sme rse mcm aq,,,,tpi aq x tnjuk,,,,dye je yg tunjukkn persaan kecewa dye ,,,,aq dpt melihat semua tu,,,,,tq la kat kak fatin sbb sudi menemani miza spanjang kite kat sne,,,,tpi aq tulis ni bknnyer nk mnta simpati drpda kwan2 yg terase,,,,but juz luahan hati je,,,,pnad da nk menyimpan dlm hati ni sorg2,,,,,tpi 1 jer yg buad aq happy kt sne,,,,bila aq dpt berbork dgn someone ni,,,,terubat semua duke2 lara tu,,,,,dye plak yg mrah aq knp g penang,,,,tnang je bila dpt nsiht n gurau2 dri dye,,,,,tpi aq xnk smpan semua tu dlm hati.,,,,biar la bnda yg dh jdi tu,,,mne bole smpan lame2,,,,nnti lain kali law ade mse dpt la g sne lagi,,,,ni la percutian aq yg pling jauh thun ni,.,,,tpi kurg bezz sikit,,,,hurmmm :'(

Sunday, December 11, 2011

my dreams come true~

yeeeehaaa,,,,,hye blog,,,,,aq nk kongsi saat gmbira aq ni,,,,happy gler,,,,,semalam my dreamm come true,,,,aq g konvensyen kt MSU anjuran bharian,,,,mlm tu aq x leh tido,,,asyik trjaga je,,,,haha,,,,xsabar2 rase,,,hehe,,,pgi tu aq tlah ditunjukkan lawak oleh kawan aq,,,,,hahaha,,,,,1 kerete ketawa trbhak2....dh la dh lmbat mse tu,,,,,adoyai....smpai je kt MSU,,,aq pun dftrkn diri n get a free gift from them,,, wah mmg berbaloi la free gift dye,,,,mcm2 ado,,,,,kitorng pilih tmpat dok dpan tpi bris je hujung,,,,,ingtkn dr sheikh dtg dri aras kitaorg rupenyer dri tengah,,,,,so jauh la,,,,pas 2 dye dpt je microfon,,,,mata aq x boleh nk berkelip,,,,,,tergamam seketika,,,,ehhh,,mimpi ke ni,,,,haha....dye pun bgi ceramah smbil berjalan2 and dpt tengok la muke dye yg cute tu,,,,very interesting,,,,,and last sebelum dye kua dye mnta org bagi soalan,,,,,and aq pun g la bgi soalan kt dye,,,,disebabkan aq duk hujung so dye suh aq dtg kt dye,,,,,x malu plak aq g kat dye smbil lbih kurng 800 org tengok aq,,,,malu giler,,,,tpi dr. sheikh punyer pasal x pe la,,,,when i arrived at him,,,,dye bgi microfon and i give him question,,,,and get see his face 2 face...."oh my god" it's really??? and i going back 2 my place,,,,,and tersenyum lebar  smpai ke telinga,,,,,bile dye nk blik i get his signature,,,,,tu lgi la,,,,1 jer yg x dpat,,,take pic with him,,,,x sempat la,,,,rmai sngat yg kerumun,,,,that's all,,,,,,chaaoiii,,,,!!!

Saturday, December 3, 2011

dental

aikk,,,,,smlm aq g la klinik gigi tuh,,,,pnuh pulak,,,,aishh,,,,,trpakse la pergi klinik dr gigi yg giler tuh,,,,,,aishh,,,,nasib2,,,,tawakal je la,,,,,x than dh gigi ni,,,,sakit dokk,,,,,hahahha,,,,,hye dr....hehehe,,,,lawak2,,,,,

Wednesday, November 30, 2011

hari yg menggembirakan,,,,

yahoo0o0o0,,,,,,,hri ni aq happy giler,,,,,happy sanad2,,,,,,aq lulus ujian test tdi,,,,,xsia2 aq tinggal kat sini sorg2 tanpa family,,,,,minggu dpan lesen P aq dh siap,,,,tinggl nk p ambil jerk,,,,,tpi aq seidyh gak la,,,,akk ida kwan aq g lthn sme2 dgn dye,,,,dye failed,,,silap sikit jerk,,,,dye kena ulang semula,,,,tu yg x bez tuh...dri pukul 8 kat sne smpai kol 11,,,,lama tuh,,,,terbAikkk la JPJ,,,,,,luv u,.,,,hahaha,,,,,bkn senang nk lulus,,,,tpi alhamdulillah aq bersyukur sanad2 dgn Allah s.w.t  krana sudah memberi aq peluang untuk berjaya pda hari ni,,,,happy giler la,,,,,ok,,,,dh tiba untuk aq  pulang ke kampung,,,yehaaaa,,,,,aq naik bas esk kol 1.15p.m,,,,xpe la blik sorg2 punz,,,,,hope bak x mrah la,,,,hri ni aq trsenyum lebar dokkk,,,,,,trsenyum lbar smpai ke telinga wei,,,,,HAHAHA~~smpai sini je la,,,,,,bye,,,,

Saturday, November 26, 2011

argghhh,,!!! tinggal sndirian kat sini,,,,fmily yg laen sume dh blik kg,,,pe bole buad,,,,nk ambl lesen punyer psal,,,xpe lha,,,korban sikit,,,ishh,,,,bengang nyew lha,,,,eishh,,,,x taw lah,,,,rse nk ketawe pon ade,,,nk nangis pon ade,,,nk menyesal pon ade,,,,dh knp dgn aq ni,,,,(hehehe) hurmm,,,hope korg sume doakan sye lulus test ni,,,,tkut ,,gerun sume ade,,,,law failed ni kne byr rm80 tu,,,mne nk cekup duit,,,$$$,,,rndu nyer hai nk jln2 dgn membe yg trsyng (anna,aida,n syaz),,,tnggl 4 hri lgi nk test ,,,hurmmm,,,:(

Saturday, November 19, 2011

:(

apa yg aq dh buad ekk,,,,aq pon x taw ape yg aq dh buad,,,,btol ke x ??? ptut ke aq buad dye mcm tu,,,aq rse kesian plak kat dye,,,,dye dh la dok jauh,,,,susah btol nk contact dye,,,,asyik xde line jer,,,,tpi x taw lha,,,aq rse mcm ade stu perasaan plak kat dye,,,,aq cba supaya x nk bnci dkat org coz tkut melekat,,,,hehehe,,,,mcm mne aq nk buad dgn dye ni ekk,,,,nk kol dye asyik bzy memanjang,,,,law **pown asyik diketepikan,,,ape yg hrus aq lakukan yea,,,,nnti bday dye aq nk bgi dye hadiah,,,,,hdiah tu aq dh bli lama da,,,,bgi dye je la,,,,tpi ape yg dye text aq smlm mmg aq sakit ati sikit,,,,but still aq dh mula sayang kat dye,,,,hihihi,,, jujo ea,,,dye ni mmg lain drpd yg lain boy yg pnah aq jumpe,,,,

Monday, November 7, 2011

selamat hari raye aidiladha,,,,smlm mmg penad giler tgok org sembelih lembu,,,,,hihi,,,mmg bez tpi,,,menunggu mesej msuk lme gler,,,,1 hri aq x text ngan dye,,,mood nk answer pon dh hilang,,,,npe dye wt aq mcm ni,,,,tpi tdi lpaz gak rindu msej nn dye,,,walaupun skjap je,,,,dye pon dh blik ostel,,,,jumaat ni dye blik le,,,,kjap je,,,,ni le susahnyer kwan dok asrama,,,,i'm just waiting 11.11.11 ni,,,,ye nk wt pe,,,,aq dh pnad mse 6hb tu,,,tnggu dye,,,,x tmbul2 text dye,,,,

Wednesday, November 2, 2011

chaiyo0k,,

hyew,,,,wah syoknyer,,,esok exam akhir thun akan berakhir,,,,yeahh,,,,but dh nk  msuk form 5 dah,,,really??
btol kew ni,,,mcm x caye jerk,,,,whatever,,,kne study hard ni,,,tpi 1 lgi problem,,,ade membe kem aq ni ajk c*****,,,,hurmm,,,menunggu bagai pungguk rindukan bulan,,,,hehehe,,,,aq x taw nk wat pe skrg,,,4/11/11 ni dye suh bgi jwapan,,,nk accept or ignore ekk,,,,aq anggap dye bez friend jerk,,,,no more than,,,mcm mne lah leh sangkut,,,ish3x,,,,tdi aq mcm org giler melayan kwan aq ni,,,,law aq taw x yh g sek 2,,,,waste time,,,dgn berujan nyer naek mto kehulu-hilir,,,,nsib bek xde owg marah,,,,akn dtg ade kowd,,,hehehe (mengade) nti sye inform n update hri jumaat n tunggu perkembangan si dia,,,,  <3 <3

Monday, October 17, 2011

sediyh gler,,,,

esk nk exam bi nih,,,,aq suh ibu ajr aq wat esei dri smlm,,,x ajr2,,,law xnk ajr pon xpe la,,,juz trngkn ape yg dye nk n bgi ayt dpan jer,,,,tu pon  susah....mcm ni la anak cikgu,,,,lbih pntingkn ank murid dri ank dye sndri,,,aq jelez dgn mak2 org lain,,,,ambl berat tntng ank2 mereka,,,,lgi2 law nk exam,,,,law adq aq nk pe2,,,,sume dpt,,,bila aq mnta sikit,,,sume x bole,,,aq rse mcm nk brhnti sek jer,,,,aq taw aq ni bodo x pndai  mcm adq aku,,,,tpi jgn lh  wat aq mcm 2,,,,aq x sgka plak,,,mk aq trase n mngalirkn air mta dye,,,,btol ke aq ni ank derhaka??? aq xnk mcm tu,,,,ni pon aq luahkn isi hati,,,,aq taw x sume ank ckgu akn merasakan ape yg aq alami ini,,,,aq jer,,,,aq trtekan sngt2.....xde org nk fham,,,,aq x taw la aq dpt x smbung blajr pas ni,,,,aq dh ckp  ari 2,,,aq nk g tuisyn kat luar,,,,tpi ibu  x bgi,,,bila adq aq nk tuisyn,,,cpat jer dye bgi,,,adil ke 2,,,,aq tngok bdk2 yg tuisyn dgn mk aq ni,,,happy jer,,,,aq pon nk rse mcm tu jgak,,,,tpi x dpt,,,,last pon ,mse drjh 6,,,tu pon mse ayh aq kje lagi,,,,

Wednesday, October 12, 2011

hope!!!(thap gunung everest)

hri ni aq nk cter,,,sbelom aq g sek pgi tdi,,,,ibu masak untuk brjual kt sek dye,,,,aq pon ambil polisterin n isi mkann ,,,,,sbenarnyer aq nk bgi bez friend aq tu ,,,hope dye dptlah mkan,,,aq g sek awl tdi,,,,hope x kantoi yg aq bgi mknan 2,,,,,smpai jer kat sek,,,aq pon bergegas g tmpat duduk bru dye 2,,,,aq pon ckap kat kwan aq kat blkng,,,,aq nk bgi kat ***,,,,but respon  yg aq dpt ialah,,,,,,kwan aq kata ,,dye x dtang hri ni,,,,,demam,,,,,aq pon sedih la jugak,,,,aq pnad2 bwa untuk dye,,,nk bgi surprise la konon nyer,,,,,,tpi dye  x dtg plak,,,,,sob3,,,,aq pon trus g jga pgar,,,,aq hope tdi boleh la baik dgn dye,,,,tpi dye absent plak,,,,aq sediyh gak,,,,dye x like or komen vdeo klip yg aq bgi,,,,vdeo 2 mmg ade kna mengena dgn kitorg,,,,,pnad aq cri kat u -tube,,like pon ak la,,,ni x...aq mengharap dgn tinggi untuk dye dgr n tengok,,,,aq dh pnad dh,,,x tgor dgn dye,,,,rse mcm ade something coz x dpt gelak mcm dlu,,,,rse mcm sakit jer,,,,gelak dgn kwan lain,,,xde perasaan 2,,,,chewah,,,hope org yg dmaksudkan x yh la bce p;ost ni,,,,,,sgan doh....aq kta aq dh maap kn semua,,,x suke la berdendam ni,,,,tpi 1 jer aa,,,,,knp dye lari dok tmpat lain,,,,,n x stay dok tmpat dye,,,,,dh nk msuk 2 mnggu aq rehat sowg2,,,,blik pon aq stay kat sek,,,,crite n luahkan kat kwan aq sorg ni,,,,,thankz a lot  bambang hermawan ,,,jasa mu akn  aq kenang slalu,,,,bnyk nsihat yg ko brikan kat aq,,,,aq hargai gler2,,,
kpada din n anip,,,trusknlah dgn ko nyer loyar buruk 2,,,,,hahaha....vampire vs toyol,,,,kna sngat lah untuk korg,,,,hikhikhik,,,sorrry,,,,dgn korg aq hppy sikit la,,,,x de la ksedihan tu,,,,tpi bila aq imbas kembali mmg sediyh gler,,,,,tenung sorg2,,,,bljar pon x konsen la,,,,,tringat jer kat dye,,,,,tpi ape boleh buat kn,,,,aq tngok student sek aq 2 tngok aq lain mcm jer after kes sound2 kat fb 2,,,,,malu nyer hai,,,aq nk hadapi kat sek 2,,,,tpi biarlah aq hadapi dgn tabah n reda jerk,,,,biarlah ni sbagai pengajaran pda aq,,,,sbenarnyer aq nk tngok sma ade dye pilih spe,,,,,but rncangan 2 x bole guna dh,,,,,mkin trok jdinyer,,,,,aq xde pe2 la,,,,aq hope  esok dpt baik dgn dye smula,,,,law ade jdoh,,,,,

Monday, October 10, 2011

knp ko wat aq mcm ni,,,,,aq x taw knp dgn ko,,,,,ko kna hasut ke dgn jntan tu,,,,,aq pon x taw,,,,trluke taw ati ni,,,,ko wat aq mcm ni,,,,sbb jntan 2,,,,,apsal ko  ni,,,,,kite x prnh gdoh psal ni,,,,alih2 nk gdoh psal ni,,,,
ape yg ko tulis mmg aq terasa,,,,,ko ni mmg la,,,,,aq sayang kat ko tpi ko wat aq mcm ni,,,,,ko kenapa,,,,,hah????ko dh x sayang aq lagi ke sbgai kwan rpat ko,,,,,ke mmg ko kawn ngan aq sbb nk ambil kesempatan,,,,ha,,,,aq akn ingt smpai bila2 post ko 2,,,


hnye sbb status n rlationship aq . . ko angap aq msuh ko . . ape lh aii . . hope you're always have fun with yourself without me after this . . tq my bloved fren ~
prlu kew nk mntk izin sgle dgn kw kalu nk wt rlationship dgn sseowg . . pkai pkse2 bjnji plak 2 . . jnji kew kalu kne pkse . . PAKSE 2 . . bkn nk mntk maaf tngl kn owg . . kwn kew kalu tngl aq dlm ujan mcm owg bodoh jln kaki sowg2 . . huh !! gggrrrrrr~
kw yg lpe aq . . n nomal lh kalu pkwe kte nk tau kte kt mne . . prlu kew aq nk bgtau kw . . kw bkn tkjut. . tp bnci . . right ! ! aq knal kw sngt . . kalu kw dh bnci . . kw dh xtngok kiri kanan . . skew nilai owg dri luar . . apew slh mamat 2 kt kw aq pown xtau . . dndam aq dgn dy pown dh lme ilang . . nie kw yg lbih2 asl . . kalu kw bgtau kw nk blik dlu time 2 . . xlh aq mcm owg bodoh cri kw 2 3 kali psing lelong 2 . . smpai aq brujan blik jln kaki hnya ingt bley btmbong dgn kw kalu tsrmpak kt jln n bley lh jln sme2 . . kw ajak aq tman . . ko tngal aq . . it ok dear ~ thank u so much . .

kalu kte skali bnci owg . . xslamat idup . . sbb 10 owg akn bnci kte. . aq bkn baik sngt pown kalu nk kait kn dgn agame . . Rasulullah xpnah bnci owg yg mnzalimi baginda mlah dy mndoakn lg tau . . nie x kalu bnci owg smpai sproh mampoz. . . hmm . . aq xsmpurna n aq xpnah ngaku aq smpurna . . tq~

aq xckp aq bnci kw . . n aq xmntk kw bnci 'DYE' . . cre kw yg buat aq mnilai kw bnci aq . . kw tngl kn aq 2 pown dh nmpk . . mrh aq sbb ary 2 dh ilang . . lme dh . . ingt kn nk btol kn keadaan tp . . kw yg bsrkn . . smpai post2 sgle dlm fb . . a'ah mmg aq trse . . so sape mle kn . . aq ingt kn kw bhgia klau aq bhgia . . nie x . . kw tngok sndri ape kw wt . . smpai adq kw pown kw tngl time 2 hnye sbb amarah kw 2 jew . . ptot nye aq yg ckp mcm 2 . . sbb ko jnis owg yg xreti nk mgalah . . thank you 4 all moment u with me along u be my fren~ aq mghrgai nye . . maaf kalu aq slh . . n aq maaf kn kw wlau ponw kw xpnh mgaku slh kw . .


aq xlbatkn adq ko pown . . tp jgn lh tngl kn owg smpai xbgtau . . n jgn brok kn owg lain lg . . sy xde kne hsut dgn sape2 pown . . sume sy wt nie ikowt khndak sy sndri . . 2 lh . . tlmpau ske brok sngka . .

trima ksih la kwan,,,,,jntan 2 mmg wat aq nk giiler,,,,,ko boleh kata aq post kt fb.,,,,,,aq x tulis 2 untuk ko,,,,yg ko mrah aq sngt2 knp????nsib baik ade yg memahami aq,,,,tpi semua kwan kite x leh caya,,,,,aq ingt ko kwan dunia akhirt ko,,,,but u see that,,,psal jntn je ko trus jdi mcm ni,,,,mne ko yg dlu,,,,ha,,,,mne ko yg dlu,,,,ko kte aq x  mngalah,,,,,,ko 2 yg hti batu nk trima semua ni,,,,,,bila ko susah ko cri aq,,,,,tpi skrg ni,,,,,weiii jntn tu x jmin kn  ape2 la kat ko,,,,,,ko ykin ke hidup berkekalan dgn dye,,,,,hah,,,,,kwan ni jugak nnti ko cri,,,,,,aq nk tngok ko wat pe lgi kat aq,,,,,,aq nk tngok sume 2,,,,,,,bgi lh aq ujian pe2 pon,,,,,

Sunday, October 9, 2011

8 hari,,,

lbih kurng 8 hari dah,,aq x tgor dye,,,,npe susah sngt tok ko mnta maaf kat aq,,,,tu pon susah kew,,,,spe yg cri psal,,,,ko yg lri dok tmpt lain,,,,aq mrah kt ko sbb ko x tunaikn jnji ko,,,,,ehhh mlah ko marah aq sbb tnggl ko kat lelong 2,,,,apsal,,,,ko dh taw kn aq x suke,,,yg ko wt lgi 2 knp??? wei susah arr nk dgr ckp org yg hati batu ni,,,,pnat taw x?? dh sminggu jugak taw x,,,aq rindu something,,,,,aq rndu nk bergelak dgn ko,,,rndu nk blik seklah dgn ko,,,rndu nk ktawe dgn ko,,,,rndu rehat sme2 dgn ko,,,,,,ko x rse ke ape yg aq rse,,,,,skit taw x????kite dh kwan lame,,,,tpi knp ko lbih memilih laki 2 dripda kawan ko yg dh lama ko knal,,,,,KENAPA??? pnting sngat ke dye 2,,,,,aq x boleh taw law 1 hri x gelak tawa dgn ko,,,,,aq rindu semua 2,,,,ye la,,,,ko gdoh dgn aq,,pas 2 ko rpat dgn dak2 pndai,,,aq taw aq x perfect mcm diorg,,,,,x pandai,,,,tpi ko x reti nk jaga hati aq ke,,,,,ko boleh buat x taw jer,,,ko ingt 1 jer,,,aq wat semua ni  sbb nk protect ko,,,,tpi keputusan yg ko bgi,,,ko lbih  pntingkn  dye 2,,,,xpe la aq trime,,,,aq terima semua kputusan ko,,,,,trima kasih kerana sudi jdi kwan terbaikkk,,,,aq,,,,aq hargai ko sngt2,,,,walaupun aq pntingkan ko lbih dri family aq,,,,tpi ini yg ko balaz,,,,,xpe,,,aq trima semua 2,,,,thankz frenzz,,,,,,

Monday, October 3, 2011

kwan ape macam ni!!

kenapa kite kne memahami kwan sedangkan kwan x pernah nk memahami kita,,,,aq memang trpukul dgn masalah ni,,,,tolong lah,,,,,aq dh pening dh dgn sume mslah ni,,,rse mcm nk pindah je dri sek tu,,,,nk kena melihat muka si gagak tu,,,,dye dh la wat kwan aq trseksa,,,,pas 2 siap ugut2 lgi,,,,aq memang benci org mcm tu,,,,dh la sombong,,,hisshhh,,,,kwan aq plak layan jer,,,,aq kalaw dh kata bnci,,,memang bnci la,,,,1 lgi yg aq stress sngt,,,,membe aq kta dlm mse 2 mnggu dye akn putus kn gagk tu,,,,tpi ape yg jdi selepas 2 mnggu tu,,,,dye boleh ajk gagak tu pergi psar lelong dgn aq sekali,,,,x panas plak hti aq,,,nsib bek adiq aq g sekali,,,,law x aq blik sorg2,,,,,lntak la dye nk g mana pon,,,,,aq x kesah dh mse tu,,,,,paz tu nmpk sngt yg dye lbih memlih gagk tu brbanding kawan dye,,,,dye boleh lari duduk tempat lain dlam kelas,,,,aq sabr jer,,,,xde org nk kawan dgn aq pon xpe,,,,aq xkesah,,,,,biar la aq hidup berseorangan,,,,aq redha,,,,walau xde kwan sekali pon,,,,,aq rse mcm nk menjerit jer,,,,tngok la esok aq g pntai ke....xde sape aq nk luahkan maslah ni,,,,aq ade blog jer tmpat aq nk luahkan,,,,,e'eh dye boleh buat aq mcm ni,,,,,

Saturday, October 1, 2011

sab2 yg membosankan~~

hari ni 1 hri capital S tu x msej dgn aq,,,,x taw lha knp,,,,aq rse bosan plak,,,dh lha keje sek bnyk,,,xtaw nk settle kn mcm mne,,,,tpi smlam chat dgn dye,,,,trkejut giler bila dye wat relationship,,,bila aq tnye,,,,dye kte x taw la,,,haa whatever,,,but aq rse jelez plak,,,,knp perasaan tu dtg dgn tiba2,,,,aq bru je knal dgn dye,,,,tpi knp perasaan tu dtg,,,,that's why i very  confuse,,,,hurmm,,,,tpi sekarang dye dh wat single plak,,,,x taw la,,,aq ingat nk bgi present kat dye,,,agk2 dye nk x ekk,,,,hurmm,,,,aq tkut dye x leh trima,,,hurmm taw je la aq ni mcm mne kn,,,,not perfect,,,,aq xnk perkara yg lalu berulang lagi,,,so pleazz,,,jgn hampakan aq lgi,,,aq dh pnad dgn perkara yg berlaku pda aq,,,ape2 hal bgthu jer,,,aq akan trima ape sje kputusan yg dberikan,,,aq x kesah sume tu,,,aq x taw nk luahkan kat mana lgi,,,sini je la,,,,he..he..k,, papai

Selangkah ke Universiti

hri khamis lepaz ,,, aq join sek g program anjuran BAKTI,,,iaitu Selangkah ke universiti,,,,kat UTM skudai,jb,,,kitorg smpai pon dh lewat,,,kol 10 oitzz,,,perasmian pon dh abiz mse tuh,,,hurmm,,,smpai2 jer,,,kitorg trus g kat fakulti geomatic iaitu ukur tanah,,,,blajar psal nk ukur tanah,,,,pas 2 rehat n ade LDP plak bersama akak2 n abg2 (U) the game is very interesting,,,,pas 2 ade org nasihatkn jgn men2 mata,,,,,hahaha,,,xde keje nk men2 mata,,,huhuhu,,,,i found some people like akachi,,,,hahaha,,,thanks tu kak ain kerana bgthu pe yg akn ku lanjutkan apabila lepaz SPM nanti,,,,

Sunday, September 25, 2011

happy (???)

hye blog,,,lame x update ni,,,,,huhuhu,,, sye nk cter ni,,,, hurmm,,,sye dpt kwan bru,,,,dak tangkak,,,,x yh taw arr nme dye,,,capital S jer la,,,huhuhu,,,,dye tu sepupu membe kem sye,,,,mati2 sye ingt dye tu kwan kem tpi rupenye bkan,,,,sye tngok dye ni pon ok,,,,ade ciri2 la sikit,,,,hahaha,,,,he is very friendly,,,take care,,,caring and  others,,,dye sek arab,,,bnyk plak 2 persamaan,,,hahaha,,,tpi dye kata juz membe je,,,x lebih,,,,so sye menghormati  je permintaan orang,,,,hurmm,,,tnda persahabatan kteorg ialah,,,kantoi dgn membe dlu,,,,hisshh,,,sgan abiz....hahaha~ ( ^_^ )aq xkn lupa tarikh 23/9/2011,,,,huhuhu

Monday, August 22, 2011

Bad,,,Bad,, Bad,, Day

ermm,,,knp la malang sungguh aq hri ni,,,,hisshh,,,skrg aq rse streess ,,menyesal,,,sedih,,semua ada,,knp lah kejadian tadi tuh berlaku pada aq,,,kn bg0zz law aq dpt  trbalikkn wktu,,,sjarah hidup aq rosakkan moto,,, sedih giler,,,knpa la brlaku pda aq,,,,Ya Allah!! astagfirullahalazim,,,aq salah kn diri aq krana careless dlm menunggang,,,cm mna la aq boleh trlanggar lori tuh,,,tpi slah aq coz xde lesen,,,ni pengajaran yg pling besar dlm hidup aq,,,,i cannot control myself,,walaubgaimanapon aq brsyukur tiada kcederaan yg menimpa keats diriku & rkan ku,,,,tpi sebaliknyer tiba dirumah aq dimarahi oleh ibuku,,,,mmg patut pon aq kna marah,,,krana aq nakal,,,tpi duit yg bru aq keluar untuk kegunaan hari raya,,,trpkse aq kluarkn untuk membaiki moto aq tu,,,,yg aq risau ialah,,,dmarahi oleh pk cik dan ayah aq,,,aq x dpt byangkn mcm mne,,,tpi aq harap AMY dpt tolong aq cri cover set tok aq,,,,tolong la ya Allah ,,,,aq x taw dh nk wat cm mne,,,, bgi lah aq prtunjuk untuk aq menguruskan semua ini,,,,

Friday, August 19, 2011

~lose focus~~

hye blog,,,lama dh x update,,ishh smlam memang hari malang bgi aq,,,knp lha aq jumpe dye lgi,,,aq dh try tuk lupakan dye tpi sbaliknyer dye muncul dgn tiba2 di dpan mata,,,,lpaz muncul nyer dye ingtan ku pulih,,,HAHA~ tringat kembali mase knangan mnis brsama,,hahaha walaupun aq x prnh jumpe dye face to face,,,,knp lha dye muncul kn diri didepan ku,,,,lpaz trserempk dgn dye,,aq truz khilangan fokus,,,dh la hri ni exam add math n fizik,,,semua hilang,,,nk wat sesuatu pon x bole,,,knp  lha perasaan tu dtg mcm tuh ekk,,,tolong lha hilang kn,,,,aq brjnji x akan trdaya dgn bnde2 yg mengarut ni,,,x msuk akal law nk dfikir2 kn,,,tpi law yg bernama REMAJA mesti inginkn perasaan tuh,,,tpi aq hrus brsbar dengan dugaan n cabaran,,,memang susah,,,but kne jugak la,,,,aq x taw ape yg akn jdi,,,aq tkot ambil lesen sme plak dgn dye,,,risau btol la,,,,tempuh je la,,,,,

Monday, August 8, 2011

~SaeNgiL ChuKa HaMniDA~

wah~kejap je dh 16 thun dh umor aq,,,dh beso dh pon,,,thanks a lot to my friend,,,ana,,,syaz,,, ayda n dek yul,,yg ku dh anggap mcm adiq,,,,,,n x lupe gak kat membe2 aq yg wish awl2 tu,,,,TUVM,,,aq hrap pda ulngthun yg ke 16 ni,,,aq akn mnjdi ank yg solehah,,,dan hri2 selepas ini lbihmemberi mnfaat kpdaku,,,n try the best untuk capai cite2,,,,dan aq xnk lgi terluke,,,seperti terluke yg sngt parah gitu~~huhuhu,,,anyways,,,gelak tetap gelak,,sahur esok jgn lupe,,, :P,,,xsngka dh nk abiz sek dh aq ni,,,ingt lgi mse form 1,,besday aq sme dgn olimpik 08/08/08,,,cikgu hisyam suh 1 kelas nyanyi lagu untuk aq,,,bez giler,,,terharu~`,,tpi skrg cikgu tu dh pindah dh,,,sob,,sob,,,

Thursday, August 4, 2011

poning kopala eden~~++

hri ni x taw le knp??rse mcm serabut kple pikir psal membe yg x abiz2,,,,knp lha membe aq jdi cm ni,,,law aq ade msalah aq x jdi cm diorg tuh,,,,aq tnggung sndiri penderitaan yg ku alami,,,tpi kwan aq ni,,,susah sikit,,,dh bgi saran kat dye tpi,,,x nk ikut,,,tetap brkeras dgn laki tuh,,,eee,,,tolong lh kwan,,,,bnyk bnde lain nk  pikir,,

Tuesday, August 2, 2011

Salam Ramadan~~

semalam ramadan kembali dengan cpat nyer,,,,pejam celik-pejam celik dh puase dh,,,,hurmm,,,semalam ku smbut 1st day puasa bersama atok di kampung,,,meriah jugak,,,,dpt jumpe pak Kuntong,,,,huhuhu,,,nnti jumpe lgi time raye ok,,,,x jumpe lgi membe2 aq yg ku syg tuh,,,,huhuhu,,,tu je
 lha nk ckap,,,x taw dh nk ckp ape,,,,hah,,,1 lgi nk aq cter ni,,,,aq bgi text smbut puase kat dak tuh,,,,ade ke dye x knal spe aq,,,,hti aq sedih gler,,,,pas 2 kn dye kol aq taw,,,,aq rse tu suare dye tpi dh last2 dye kate tu abg dye,,,,ntah lha dye tu nk tpu aq ker,,,,@ape ke,,,,whatever,,~~

Thursday, July 28, 2011

Lawatan Pameran

 nasib baik la jdual lontar peluru semalam,,,,law x,,x g lh ILP,,,peluang sudah diberikan kpada aq tuk g ILP jugak,,,huhuhu,,,kitorg g naik bas,,,yg g 33 org je,,,kitorg smpai jer trus kne dftar,,,,kiteorg pndai2 sndri jer coz  ckgu ntah le kmane,,,pas tu trus g tngok pmeran yg disediakan,,,,tidak lame kmudian,,,,aq trlihat suatu bayang2 yang mcm pernah ku lihat sebelum ini,,,ape ekk agak2 nyer,,,biarlah rahsia,,,tpi aq x leh nk rahsia ngan kwan2 aq iaitu ana,syaz, n ayda coz kitorg saling kongsi2 masalah sendiri n x leh nk pisah ngan diorg,,,,aq nmpak ****,,btol kew dye tuh,,,cm x caye jer,,,tpi kne cye jugak c0z 1 daerah dgn dye,,,,wajarlah kn c0z mersing ni bukannyer besar mne pown,,,pusing2 jumpe jugak akhirnyer,,,,mmg x sangke la dpt jumpe dye,,,,rezeki tu,,,(bahan selak jer)bahahaha,,,tpi aq x tgor dye pown,,,coz aq ni sbnar nyer seorang yg pemalu,,bhahaha,,,aq akan berani n berlawak  dgn kawan2 yg rapat dgn aq jer,,,,ntah la kenape,,,aq ni bkan seorang yg sombong ea,,,muke jer kowd,,,,sbnarnyer funny taw,,,huahuahua,,,knpe **** x tgor aq ekk,,,,ni mesti sbb dye pgang kate2 dye tuh,,,,tpi xpe aq x kisah pown,,,bak kate pepatah usah taw,,,huhuhu ayt spe lha tu,,,spe2 je lha,,,aq nmpak dye sbanyk 3 kali  tuh,,,tpi aq rse dye x perasan aq,,,

Sukan Sekolah

Tahun ni sukan x aktif sngat la,,,ntah la knape,,,x de mood sukan kowd,,,thun ni aq msuk lontar peluru jerk,,,wat main2 jer mse bling tuw,,,,hurrmm thun ni dpt no 3 jer,,,,m00d bgi akk2 form 5 menang coz last sekolah,,,,huhuhu~~~ (alasan jer tuh,,,)

Kursus Kepimpinan Pelajar Cemerlang Ting.4 Sek Men. Mrsing n Kote

                                                                                                                                                                                                  hye blog!! lame x citer kat ko,,,skrg aq sibuk sikit,,,mcm2 progrm ade.,,,mnggu lepas aq g kursus kepimpinan kat tg. resang,,kursus tu bez sngat,,,kem tu buat kat tmpat pak cik aq,,,trbaikkk la,,,bnyk input yg aq dpt drpd kursus trsebut,,antaranye ialah sejarah negeri johor n adab2 johor,,,pas tu dlm slot  kitorg adew slot tarian zapin,,,very interesting,,,cari pengalaman,,mule2 susah tpi pas dah lme2 jdi mudah sesuatu perkara tu,,,,aq blajr zapin melayu johor yg mempunyai 3 elemen iaitu taksim,,kopak,,winnap,,n pas tu ade slot berenang,,,kitorg diajr berenang oleh ketua unit yayasan warisan johor,,,aq x kn lepas kn peluang yg tlah banyak dicurahkan.,,selain tu rmai kawan2 yg aq dpt jumpe,,especially fiqah n nabila,,,huhuhu brgalak je kiteorg dlm dom tuh,,,,smpai dak dom mwah,,,huhuhu,,,slot tazkirah pon bez jugak,,,,,x lupe kpada ustaz Ramlan krana bnyk ilmu yg dberikan,,,,trima kasih kpada pihak Yayasan Warisan Johor kerana tlah bersusah payah untuk menganjurkan program seperti ini,,,memang bez la,,,,kams kamida !!! (^_^)

Monday, July 11, 2011

CaMpINg TimE~~

hyep,,,,jumaat lpas aq g kemping sek taw,,,kemping ko-ko sekolah,,,bgi thun 2011...syok giler la,,,,mcm2 pengalaman n dpt  menggeratkn hubngn antara pelajr2 n guru2 SMKAB...sramai 17 org fasi dan aq salah seorg drpd 17 tuh,,,aq handle bhgian ikhtiar hidup,,,tu mmg favourite tuh,,,masak2 beb...interesting~~ msak sup aym dlm buluh,,buat air air teh dlm buluh n  panggang aym,,,smpai melecet  tngn siang aym gune pisau x tajam...adoyai~~,,,kngn yg x leh lupe ialah,,,cabin kiteorg dh lha pling jauh pas tu pintu plak trcabut,,,kopak hbizz,,nasib2,,,hnye Allah je yg tahu,,,,ape pon kne redha je,,,lampu trbkar nyer,,,,,SABO JE LHA~~brsyukur ape yg ade,,,,pas tu masuk kalajengking plak,,,nsib baik x buat ape2,,,,1 cabin tuh ade 7 org frens iaitu aq,anna,ayda,syaz,weda,tyra n aniezz,,,,, mmg syok arr  stu group nn korg,,,x abiz2 gelak jew,,,x leh blah mse maghrib tu nn anna,,,,kite2 jew yg tahu k....BHAHAHAHA,,,tu je lha yg aq kongsi nn korg,,,,x taw da nk ckp pew,,
ni pic fasilitator ikhtiar hidup,,,,jom rilex bersama teh "BOH" huahuahua~~

Sunday, July 3, 2011

ohohohooho~~

hye blog!!! aq dh x tahu nk curhat kat spe lagi,,,,xde org yg mengerti,,,,aq curhat dgn ko je la,,,,hurrmmm,,,,terkejut aq bila tepat pda jam12.30pgi,,,pda 3 jul 2011,,, aq melihat sesuatu yg adakalanya sakit ati gak,,,,n ntahla,,,,x taw arr nk ckp mcm mna?? aq harap dye bhagia dsamping org yg trsayang,,,,org yg dye cintai,,,ntah la,,,,aq nk kongsi dgn kwan pon,,,,susah,,,coz x de org yg memahami,,,,alhamdulillah,,,biar la dye bersama org yg dye suke,,,,,aminnn,,, aq dsini dpt mendoakan shaja kebahagiaan dye,,,,now,,, aq x perlu lagi memikirkannyer coz dye dah ade org yg jage,,,,baaasssyyaarr!!! i hope i can do better,,,to forget him....trima ksih kepada pembaca yg sudi membaca semua isi hati aq ni,,,,,thanks a lot,,,,love u all,,,

Thursday, June 30, 2011

smlm eppy,,,,but skrg rse cm tidak dhargai plak,,,,npe la nsib nii,,,,jdi gini pulok,,,,org dh penat2 dtg,,,,alahai x dhargai pulok,,,,,nasib2,,,,aida!!! anna!!! syaz!! weda!! tolong la nasihatkn sye ,,,i need motivate from u all,,,,,pleazz,,,,aq xkn g lgi tmpat ue,,,,sob,,,sob,,,sob,,,don't do like this,,,,why u do me like this,,,what's my fault!!! asks me.,,,what???
ermm,,,,happy nyer,,,aq x taw arr tenape??? mood skrg nk edit pic jerk,,,,,edit pic tah pape,,,,ermm,,,,tenape ngan aq ni,,,,mabukkk pe??? perassaan dlu tu dh hilang sikit,,,,,but i still want to wait!!!( ????) ntah le,,,aq ni perasan je kot,,,,PERASAN btol,,,,hurmm btw,,,,x kesah la ,,,,,trus kn jep,,,,tpi sakit gak law ditolakk,,,,,



Saturday, June 25, 2011

SediHnYeR

hari ni aq g prtandingan rokit launcher at tenggaroh A.,,sempena karnival kokurikulum mahkota....aq telah memilih rokit target untuk prlawanan kali ini,,,lbih kurang 2 mnggu sye n kwan2 buat lathn,,,,tpi ape pon x boleh,,,,penat sje,,,apalah nasib,,,lawan tdi slah ukur,,,,adoyai~~~....sedih la,,,knp jdi cm ni,,,,law taw ambil rokit parachute,,,,snang je,,,,haii,,,,hope tahun dpan leh masuk lagi,,,,amiiiinnnn,,,,,

Tuesday, June 21, 2011

sedihnyer hati ni,,,,,knp kamu buat diriku begini,,,,sanggup kmu melukakan hatiku,,,,kmu ingt aq ape?? brg yg boleh dibuat permainan,,,,tolong lah jgan melakukan perkara sebegitu,,,,sesungguhnyer aq sngt.................susah untuk ku ucapkan kata itu,,,,,hanye org yang memahami diriku saja akn dpt memahami apa mksudnyer,,,,,betapa perit dan skit hati ini,,,,,sudahlah,,,,aq tidak akan memikrkannye lagi,,,tpi x boleh,,,,aq akn selalu memikrkan tntng nyer sehinggakn pelajaran ku kemana dan  kemana,,,tpi knp kmu buat aq begini,,,,KNP??? aq janji pada driku yg aq tidak akan mempercayai org sepertimu lgi,,,,,tpi ku x taw adakah kata2 ini dpt ku pegang,,,,INSYAALLAH,,,,,,

Wednesday, June 15, 2011

Wednesday, June 8, 2011

MaSam| ManiS| PahiT| TaWaR d'BP

cuti sek ni,,,aq blik kg,,,mase blik tu,,,hati kta,,,bosan nyer dok kat kg ni,,,,asyik dok rumah je,,,msuk mnggu ke-2 membe aq dtg ke kgku,,,,seronoknye lh rse bila diorg dtg,,,diorg dpt menghiburkn aq ddlm keadaan yg suram,,,,aq g lh jumpe someone tu,,,,geram nyer!!! coz dye bwa membe dye,,,,aq nk kuar nn dye jerk,,,ini x,,dye bwa  kwn dye,,,adoyaiii!!!time jumpe dye 2 mmg klakr,,,dye blnje aq,,,tpi kn,,,dye x peramah la,,,tnye 1 jwab 1,,,,,pning kple den,,,Domo-kun pon dh dpt,,,blik ke mersing lgi lh klakar,,,bas kitorg pncit plak tngh2 jln,,,aduh tmbh lgi hjan plak tu,,,,ermmm,,,msib baek awl,,,law tidak trlepas bas yg 1 lgi tuu,,,,snap pic pon dh,,,,tngok arr,,,

Wednesday, May 25, 2011

CuTi SeKolAh

hurrmm,,,,cuti sekolah  kembali lagi,,,,cuti sekolah kali mmg banyak keje yg kena dlaksanakan,,,,1st kna study la,,,,2nd nk kna wat latihan roket tuk competition naek cuti sek nnti,,,,i wnat do the best,,,,3rd ni x taw la jadi ke tidk,,,,nk meet someone,,,x taw la spe (????)spe ekk agk2 nyer?? hurrm entahlah,,,,btw nk ubh cikit la naek cuti sek ni,,,I CAN DO IT!!! hahahaha ( mata ke atas,,tangan dbahu,,,lidah terjelir) :p,,

Saturday, May 7, 2011

R0keT PayL0Ad

ermm,,,terpilih juga akhirnya....wakil sekolah dlm pertandingan roket,,,,pas tu trpilih dlm payload pulak tu,,,,trima je,,,boleh thn susah la nk wat nyer sbb paracut mesti ada telur bersama,,,,saya bergabung dengan zainal bidin tuk      membuat roket yg akn lawan di smk mersing,,,akhirnyer kitorang dpt no 2 dlm acara tu,,,wa caya sama lu!!!hahaha,,,,

Sunday, April 24, 2011

R0keT LauNcHer

semalam sekolah mengadakan asah bakat,,,sya memilih tuk buat roket launcher,,,,satu kump. ada 5 org ahli,,saya ,,farzana,,,shahrul,,syazlen,,hanip,, kitaorg buat 3 roket,,,yg terbaik kitaorg pilih tuk msuk pertandingan,,,akhirnya kump BoomBastick dpat masuk final,,,gembira seh,,,tpi ada org nk sabotaj,,,,bahaya ue,,,,sesiapa yg menang cikgu kata dpt wakil sekolah dlm acara ni,,,,harap2 dpat la kump kitaorg  wakil sek,,,

Thursday, March 17, 2011

o0utiNg~~

ermm,,,,bez la tdi g kuar ngan ak sedara n adik pi tengok citer hikayat merong mahawangsa kat Square 0ne...citer dye tentang peperangan,,,,very interesting,,,, j0om larh pi tengok kat wayang law nak taw lebih lanjut,,,,

Tuesday, March 8, 2011

!!Dahsyat!!

hri sabtu ,,,,lepas sya ikut kawan blik kampung dye,,,,mg x pernah g kampung dye,,,,kampung dye kat tenggaroh,,,,,kat kampung dye ada kenduri,,,nenek dye wat,,,,,kitaorg g pon dh maghrib masa tu,,,,,tnggu pk cik dye blik keje,,,,,dye ajk sya n kawan sya syaz,,,,sampai je,,,trus solat pas tu makan malam,,,,,,lauk memang sedap arr,,,,,,huhuhu.....esok nyer  pas kitorg sarapan,,,,kitaorg jalan2 kat kampung,,,,,memang tenang la jalan kat kampung tu,,,,,otw blik kitaorg terserempat ngan atok kawan nih,,,,,kitaorg pon ikutlah atok dye,,,,,kitaorg lalu satu jalan yg teruk lah juga dh hncur jln tu,,,,tiba2 je,,,,kete tu mati,,,,,,memang lawak,,,,,atok hidup kn blik,,,,,ok,,,,pas 2 jalan lagi,,,,kat smpng je mati,,,,,adoyai,,,,hahahaha,,,,,lpas yassin tu,,,,,kitaorg  kemas barang nk balik,,,,,sementara tunggu mak cik kawan ni siap,,,,,kitaorg g jlan naik moto.....tengah  naik bukit,,,,,alih2 je moto tu mati,,,,,break dh la x de,,,,,,cuak dibuatnye,,,,,,hahhaa,,,,memang lawak masa tu,,,,,x tahu arr apa nk jadi,,,,,sya pon startmoto semula,,,,moto0 pon ok,,,,pas 2 cpat2 blik rumah,,,,,,moto tu guna kelas tangan,,,,,tu yg susah tu,,,,,,ishh!!!! terbahak2 kitaorg ketawa,,,,,ya ampun,,,,,,,memang kenangan yang x dpat dilupakan  di kampung kawanku,,,,,,hahahaha,,,,,ni moto nyer,,,,,

Saturday, February 12, 2011

Sy0knYa!!!


salam,,,,ermm,,,tdi kat sekolah ada larian Perdana Mahkota,,,,,semua pelajr wajib byr rm2 untuk dptkn sijill,,,,errmmm,,,,x pe la demi sijil sya snggup lakukan,,,,huhuhu,,,pagi2 kitorg ada wat senamR0bik,,,,bez giler arr,,,,ada chicken dance,,,,,semua plajr n guru2 trlibt,,,,,1st time rasenye sekolah wat cm 2,,,semua guru n pelajr bergabung,,,,sporting giler,,,,,hahahax,,,,pas 2 kiteorg lari keliling sek,,,,ada juga yg pengsan,,,,hehehex,,,,,btw mmg bez la tdi,,,,rugi spe x dtg,,,

Sunday, February 6, 2011

wapucitau,,,,,,^_^



kenpa ekk,,,,sya rasa sedih arr,,,,bila BFF kata nk pindh???ermmm,,,,harap2 jangan la pindah k,,,,law membe sya pindh gak,,,,,ishhh,,,,,x taw arr,,,,btw kenangan terindah tidak dpat dilupakan,,,,

Saturday, February 5, 2011

hepy besday,,,,,my twinzz,,,,


ermm,,,,hri ni,,,besday my twins,,,hahahax,,,,all my family kata muka kitorg sme,,,,sme ke??cuba tengok pic ni,,,same ke muka kitorg,,,,lain kan,,,,maybe sebab kitorg pakai spec kot,,,tapi ,itu semua  tak penting,,,,wish u luck for SPM coming soon,,,,may Allah bless u always,,,,,senyum sokmoo0o0.....

Thursday, February 3, 2011

video ini dicipta khas untuk teman2 ku sekalian,,,,,mungkin ini akan menjadi kenangan kita bersama,,,,,
krs

ermmm,,,

alamak,,,,,cuti sekolah dh nk berakhir,,,,,keje sek pon x siap lagi,,,,,adoyai....cm ne ni,,,,,,help me!!!,,,,by the way,,,selamat tahun baru cina kepada semua kawan-kawan ku,,,,,gong xi fa cai,,,,,,walaupun x dapat ang pau,,,,,huhuhuhu~,,,ermm,,,,

Tuesday, February 1, 2011

Hangout,,...,,,


ermm,,,,,hari ni bezz sangat,,,,dapat kuar ngan kawan2....hri ni jugak 1st time aq men bowling,,,,,bez juga,,,,aq ingt taun ni nk masuk wakil sek,,,,huhuhu,,,kelakar btol,,,,ati pon skit juga,,,,tpi x pe,,,,x kisah pown.....pas 2 kitorg karaoke,,,,x da suara dh,,,,,,pas balik dri bowling kuar jalan- jalan g pasar lambak....jalan2 je ,,,,x reti dok rumah.....ishhh,,,,ishh,,,,ishh.....apa nak jadi......hahaha....hri ni langit  cerah je,,,,,,kenangan yang x dpt dlupkn.....brsama kwan2 lama n bru,,,,huhuhu(^_^)

Monday, January 31, 2011

cuti,,,,cuti....cuti....

bila time cuti je,,,,,mesti banyak keje sek,,,,adoyai,,,,,pening meiyh.....tp  x pa,,,keje sek harus disiapkan,,,,ermmm,,,