Saturday, February 12, 2011

Sy0knYa!!!


salam,,,,ermm,,,tdi kat sekolah ada larian Perdana Mahkota,,,,,semua pelajr wajib byr rm2 untuk dptkn sijill,,,,errmmm,,,,x pe la demi sijil sya snggup lakukan,,,,huhuhu,,,pagi2 kitorg ada wat senamR0bik,,,,bez giler arr,,,,ada chicken dance,,,,,semua plajr n guru2 trlibt,,,,,1st time rasenye sekolah wat cm 2,,,semua guru n pelajr bergabung,,,,sporting giler,,,,,hahahax,,,,pas 2 kiteorg lari keliling sek,,,,ada juga yg pengsan,,,,hehehex,,,,,btw mmg bez la tdi,,,,rugi spe x dtg,,,

Sunday, February 6, 2011

wapucitau,,,,,,^_^



kenpa ekk,,,,sya rasa sedih arr,,,,bila BFF kata nk pindh???ermmm,,,,harap2 jangan la pindah k,,,,law membe sya pindh gak,,,,,ishhh,,,,,x taw arr,,,,btw kenangan terindah tidak dpat dilupakan,,,,

Saturday, February 5, 2011

hepy besday,,,,,my twinzz,,,,


ermm,,,,hri ni,,,besday my twins,,,hahahax,,,,all my family kata muka kitorg sme,,,,sme ke??cuba tengok pic ni,,,same ke muka kitorg,,,,lain kan,,,,maybe sebab kitorg pakai spec kot,,,tapi ,itu semua  tak penting,,,,wish u luck for SPM coming soon,,,,may Allah bless u always,,,,,senyum sokmoo0o0.....

Thursday, February 3, 2011

video ini dicipta khas untuk teman2 ku sekalian,,,,,mungkin ini akan menjadi kenangan kita bersama,,,,,
krs

ermmm,,,

alamak,,,,,cuti sekolah dh nk berakhir,,,,,keje sek pon x siap lagi,,,,,adoyai....cm ne ni,,,,,,help me!!!,,,,by the way,,,selamat tahun baru cina kepada semua kawan-kawan ku,,,,,gong xi fa cai,,,,,,walaupun x dapat ang pau,,,,,huhuhuhu~,,,ermm,,,,

Tuesday, February 1, 2011

Hangout,,...,,,


ermm,,,,,hari ni bezz sangat,,,,dapat kuar ngan kawan2....hri ni jugak 1st time aq men bowling,,,,,bez juga,,,,aq ingt taun ni nk masuk wakil sek,,,,huhuhu,,,kelakar btol,,,,ati pon skit juga,,,,tpi x pe,,,,x kisah pown.....pas 2 kitorg karaoke,,,,x da suara dh,,,,,,pas balik dri bowling kuar jalan- jalan g pasar lambak....jalan2 je ,,,,x reti dok rumah.....ishhh,,,,ishh,,,,ishh.....apa nak jadi......hahaha....hri ni langit  cerah je,,,,,,kenangan yang x dpt dlupkn.....brsama kwan2 lama n bru,,,,huhuhu(^_^)