Thursday, March 17, 2011

o0utiNg~~

ermm,,,,bez la tdi g kuar ngan ak sedara n adik pi tengok citer hikayat merong mahawangsa kat Square 0ne...citer dye tentang peperangan,,,,very interesting,,,, j0om larh pi tengok kat wayang law nak taw lebih lanjut,,,,

Tuesday, March 8, 2011

!!Dahsyat!!

hri sabtu ,,,,lepas sya ikut kawan blik kampung dye,,,,mg x pernah g kampung dye,,,,kampung dye kat tenggaroh,,,,,kat kampung dye ada kenduri,,,nenek dye wat,,,,,kitaorg g pon dh maghrib masa tu,,,,,tnggu pk cik dye blik keje,,,,,dye ajk sya n kawan sya syaz,,,,sampai je,,,trus solat pas tu makan malam,,,,,,lauk memang sedap arr,,,,,,huhuhu.....esok nyer  pas kitorg sarapan,,,,kitaorg jalan2 kat kampung,,,,,memang tenang la jalan kat kampung tu,,,,,otw blik kitaorg terserempat ngan atok kawan nih,,,,,kitaorg pon ikutlah atok dye,,,,,kitaorg lalu satu jalan yg teruk lah juga dh hncur jln tu,,,,tiba2 je,,,,kete tu mati,,,,,,memang lawak,,,,,atok hidup kn blik,,,,,ok,,,,pas 2 jalan lagi,,,,kat smpng je mati,,,,,adoyai,,,,hahahaha,,,,,lpas yassin tu,,,,,kitaorg  kemas barang nk balik,,,,,sementara tunggu mak cik kawan ni siap,,,,,kitaorg g jlan naik moto.....tengah  naik bukit,,,,,alih2 je moto tu mati,,,,,break dh la x de,,,,,,cuak dibuatnye,,,,,,hahhaa,,,,memang lawak masa tu,,,,,x tahu arr apa nk jadi,,,,,sya pon startmoto semula,,,,moto0 pon ok,,,,pas 2 cpat2 blik rumah,,,,,,moto tu guna kelas tangan,,,,,tu yg susah tu,,,,,,ishh!!!! terbahak2 kitaorg ketawa,,,,,ya ampun,,,,,,,memang kenangan yang x dpat dilupakan  di kampung kawanku,,,,,,hahahaha,,,,,ni moto nyer,,,,,