Monday, August 22, 2011

Bad,,,Bad,, Bad,, Day

ermm,,,knp la malang sungguh aq hri ni,,,,hisshh,,,skrg aq rse streess ,,menyesal,,,sedih,,semua ada,,knp lah kejadian tadi tuh berlaku pada aq,,,kn bg0zz law aq dpt  trbalikkn wktu,,,sjarah hidup aq rosakkan moto,,, sedih giler,,,knpa la brlaku pda aq,,,,Ya Allah!! astagfirullahalazim,,,aq salah kn diri aq krana careless dlm menunggang,,,cm mna la aq boleh trlanggar lori tuh,,,tpi slah aq coz xde lesen,,,ni pengajaran yg pling besar dlm hidup aq,,,,i cannot control myself,,walaubgaimanapon aq brsyukur tiada kcederaan yg menimpa keats diriku & rkan ku,,,,tpi sebaliknyer tiba dirumah aq dimarahi oleh ibuku,,,,mmg patut pon aq kna marah,,,krana aq nakal,,,tpi duit yg bru aq keluar untuk kegunaan hari raya,,,trpkse aq kluarkn untuk membaiki moto aq tu,,,,yg aq risau ialah,,,dmarahi oleh pk cik dan ayah aq,,,aq x dpt byangkn mcm mne,,,tpi aq harap AMY dpt tolong aq cri cover set tok aq,,,,tolong la ya Allah ,,,,aq x taw dh nk wat cm mne,,,, bgi lah aq prtunjuk untuk aq menguruskan semua ini,,,,

Friday, August 19, 2011

~lose focus~~

hye blog,,,lama dh x update,,ishh smlam memang hari malang bgi aq,,,knp lha aq jumpe dye lgi,,,aq dh try tuk lupakan dye tpi sbaliknyer dye muncul dgn tiba2 di dpan mata,,,,lpaz muncul nyer dye ingtan ku pulih,,,HAHA~ tringat kembali mase knangan mnis brsama,,hahaha walaupun aq x prnh jumpe dye face to face,,,,knp lha dye muncul kn diri didepan ku,,,,lpaz trserempk dgn dye,,aq truz khilangan fokus,,,dh la hri ni exam add math n fizik,,,semua hilang,,,nk wat sesuatu pon x bole,,,knp  lha perasaan tu dtg mcm tuh ekk,,,tolong lha hilang kn,,,,aq brjnji x akan trdaya dgn bnde2 yg mengarut ni,,,x msuk akal law nk dfikir2 kn,,,tpi law yg bernama REMAJA mesti inginkn perasaan tuh,,,tpi aq hrus brsbar dengan dugaan n cabaran,,,memang susah,,,but kne jugak la,,,,aq x taw ape yg akn jdi,,,aq tkot ambil lesen sme plak dgn dye,,,risau btol la,,,,tempuh je la,,,,,

Monday, August 8, 2011

~SaeNgiL ChuKa HaMniDA~

wah~kejap je dh 16 thun dh umor aq,,,dh beso dh pon,,,thanks a lot to my friend,,,ana,,,syaz,,, ayda n dek yul,,yg ku dh anggap mcm adiq,,,,,,n x lupe gak kat membe2 aq yg wish awl2 tu,,,,TUVM,,,aq hrap pda ulngthun yg ke 16 ni,,,aq akn mnjdi ank yg solehah,,,dan hri2 selepas ini lbihmemberi mnfaat kpdaku,,,n try the best untuk capai cite2,,,,dan aq xnk lgi terluke,,,seperti terluke yg sngt parah gitu~~huhuhu,,,anyways,,,gelak tetap gelak,,sahur esok jgn lupe,,, :P,,,xsngka dh nk abiz sek dh aq ni,,,ingt lgi mse form 1,,besday aq sme dgn olimpik 08/08/08,,,cikgu hisyam suh 1 kelas nyanyi lagu untuk aq,,,bez giler,,,terharu~`,,tpi skrg cikgu tu dh pindah dh,,,sob,,sob,,,

Thursday, August 4, 2011

poning kopala eden~~++

hri ni x taw le knp??rse mcm serabut kple pikir psal membe yg x abiz2,,,,knp lha membe aq jdi cm ni,,,law aq ade msalah aq x jdi cm diorg tuh,,,,aq tnggung sndiri penderitaan yg ku alami,,,tpi kwan aq ni,,,susah sikit,,,dh bgi saran kat dye tpi,,,x nk ikut,,,tetap brkeras dgn laki tuh,,,eee,,,tolong lh kwan,,,,bnyk bnde lain nk  pikir,,

Tuesday, August 2, 2011

Salam Ramadan~~

semalam ramadan kembali dengan cpat nyer,,,,pejam celik-pejam celik dh puase dh,,,,hurmm,,,semalam ku smbut 1st day puasa bersama atok di kampung,,,meriah jugak,,,,dpt jumpe pak Kuntong,,,,huhuhu,,,nnti jumpe lgi time raye ok,,,,x jumpe lgi membe2 aq yg ku syg tuh,,,,huhuhu,,,tu je
 lha nk ckap,,,x taw dh nk ckp ape,,,,hah,,,1 lgi nk aq cter ni,,,,aq bgi text smbut puase kat dak tuh,,,,ade ke dye x knal spe aq,,,,hti aq sedih gler,,,,pas 2 kn dye kol aq taw,,,,aq rse tu suare dye tpi dh last2 dye kate tu abg dye,,,,ntah lha dye tu nk tpu aq ker,,,,@ape ke,,,,whatever,,~~