Monday, August 22, 2011

Bad,,,Bad,, Bad,, Day

ermm,,,knp la malang sungguh aq hri ni,,,,hisshh,,,skrg aq rse streess ,,menyesal,,,sedih,,semua ada,,knp lah kejadian tadi tuh berlaku pada aq,,,kn bg0zz law aq dpt  trbalikkn wktu,,,sjarah hidup aq rosakkan moto,,, sedih giler,,,knpa la brlaku pda aq,,,,Ya Allah!! astagfirullahalazim,,,aq salah kn diri aq krana careless dlm menunggang,,,cm mna la aq boleh trlanggar lori tuh,,,tpi slah aq coz xde lesen,,,ni pengajaran yg pling besar dlm hidup aq,,,,i cannot control myself,,walaubgaimanapon aq brsyukur tiada kcederaan yg menimpa keats diriku & rkan ku,,,,tpi sebaliknyer tiba dirumah aq dimarahi oleh ibuku,,,,mmg patut pon aq kna marah,,,krana aq nakal,,,tpi duit yg bru aq keluar untuk kegunaan hari raya,,,trpkse aq kluarkn untuk membaiki moto aq tu,,,,yg aq risau ialah,,,dmarahi oleh pk cik dan ayah aq,,,aq x dpt byangkn mcm mne,,,tpi aq harap AMY dpt tolong aq cri cover set tok aq,,,,tolong la ya Allah ,,,,aq x taw dh nk wat cm mne,,,, bgi lah aq prtunjuk untuk aq menguruskan semua ini,,,,

No comments:

Post a Comment