Monday, August 8, 2011

~SaeNgiL ChuKa HaMniDA~

wah~kejap je dh 16 thun dh umor aq,,,dh beso dh pon,,,thanks a lot to my friend,,,ana,,,syaz,,, ayda n dek yul,,yg ku dh anggap mcm adiq,,,,,,n x lupe gak kat membe2 aq yg wish awl2 tu,,,,TUVM,,,aq hrap pda ulngthun yg ke 16 ni,,,aq akn mnjdi ank yg solehah,,,dan hri2 selepas ini lbihmemberi mnfaat kpdaku,,,n try the best untuk capai cite2,,,,dan aq xnk lgi terluke,,,seperti terluke yg sngt parah gitu~~huhuhu,,,anyways,,,gelak tetap gelak,,sahur esok jgn lupe,,, :P,,,xsngka dh nk abiz sek dh aq ni,,,ingt lgi mse form 1,,besday aq sme dgn olimpik 08/08/08,,,cikgu hisyam suh 1 kelas nyanyi lagu untuk aq,,,bez giler,,,terharu~`,,tpi skrg cikgu tu dh pindah dh,,,sob,,sob,,,

No comments:

Post a Comment