Monday, October 17, 2011

sediyh gler,,,,

esk nk exam bi nih,,,,aq suh ibu ajr aq wat esei dri smlm,,,x ajr2,,,law xnk ajr pon xpe la,,,juz trngkn ape yg dye nk n bgi ayt dpan jer,,,,tu pon  susah....mcm ni la anak cikgu,,,,lbih pntingkn ank murid dri ank dye sndri,,,aq jelez dgn mak2 org lain,,,,ambl berat tntng ank2 mereka,,,,lgi2 law nk exam,,,,law adq aq nk pe2,,,,sume dpt,,,bila aq mnta sikit,,,sume x bole,,,aq rse mcm nk brhnti sek jer,,,,aq taw aq ni bodo x pndai  mcm adq aku,,,,tpi jgn lh  wat aq mcm 2,,,,aq x sgka plak,,,mk aq trase n mngalirkn air mta dye,,,,btol ke aq ni ank derhaka??? aq xnk mcm tu,,,,ni pon aq luahkn isi hati,,,,aq taw x sume ank ckgu akn merasakan ape yg aq alami ini,,,,aq jer,,,,aq trtekan sngt2.....xde org nk fham,,,,aq x taw la aq dpt x smbung blajr pas ni,,,,aq dh ckp  ari 2,,,aq nk g tuisyn kat luar,,,,tpi ibu  x bgi,,,bila adq aq nk tuisyn,,,cpat jer dye bgi,,,adil ke 2,,,,aq tngok bdk2 yg tuisyn dgn mk aq ni,,,happy jer,,,,aq pon nk rse mcm tu jgak,,,,tpi x dpt,,,,last pon ,mse drjh 6,,,tu pon mse ayh aq kje lagi,,,,

Wednesday, October 12, 2011

hope!!!(thap gunung everest)

hri ni aq nk cter,,,sbelom aq g sek pgi tdi,,,,ibu masak untuk brjual kt sek dye,,,,aq pon ambil polisterin n isi mkann ,,,,,sbenarnyer aq nk bgi bez friend aq tu ,,,hope dye dptlah mkan,,,aq g sek awl tdi,,,,hope x kantoi yg aq bgi mknan 2,,,,,smpai jer kat sek,,,aq pon bergegas g tmpat duduk bru dye 2,,,,aq pon ckap kat kwan aq kat blkng,,,,aq nk bgi kat ***,,,,but respon  yg aq dpt ialah,,,,,,kwan aq kata ,,dye x dtang hri ni,,,,,demam,,,,,aq pon sedih la jugak,,,,aq pnad2 bwa untuk dye,,,nk bgi surprise la konon nyer,,,,,,tpi dye  x dtg plak,,,,,sob3,,,,aq pon trus g jga pgar,,,,aq hope tdi boleh la baik dgn dye,,,,tpi dye absent plak,,,,aq sediyh gak,,,,dye x like or komen vdeo klip yg aq bgi,,,,vdeo 2 mmg ade kna mengena dgn kitorg,,,,,pnad aq cri kat u -tube,,like pon ak la,,,ni x...aq mengharap dgn tinggi untuk dye dgr n tengok,,,,aq dh pnad dh,,,x tgor dgn dye,,,,rse mcm ade something coz x dpt gelak mcm dlu,,,,rse mcm sakit jer,,,,gelak dgn kwan lain,,,xde perasaan 2,,,,chewah,,,hope org yg dmaksudkan x yh la bce p;ost ni,,,,,,sgan doh....aq kta aq dh maap kn semua,,,x suke la berdendam ni,,,,tpi 1 jer aa,,,,,knp dye lari dok tmpat lain,,,,,n x stay dok tmpat dye,,,,,dh nk msuk 2 mnggu aq rehat sowg2,,,,blik pon aq stay kat sek,,,,crite n luahkan kat kwan aq sorg ni,,,,,thankz a lot  bambang hermawan ,,,jasa mu akn  aq kenang slalu,,,,bnyk nsihat yg ko brikan kat aq,,,,aq hargai gler2,,,
kpada din n anip,,,trusknlah dgn ko nyer loyar buruk 2,,,,,hahaha....vampire vs toyol,,,,kna sngat lah untuk korg,,,,hikhikhik,,,sorrry,,,,dgn korg aq hppy sikit la,,,,x de la ksedihan tu,,,,tpi bila aq imbas kembali mmg sediyh gler,,,,,tenung sorg2,,,,bljar pon x konsen la,,,,,tringat jer kat dye,,,,,tpi ape boleh buat kn,,,,aq tngok student sek aq 2 tngok aq lain mcm jer after kes sound2 kat fb 2,,,,,malu nyer hai,,,aq nk hadapi kat sek 2,,,,tpi biarlah aq hadapi dgn tabah n reda jerk,,,,biarlah ni sbagai pengajaran pda aq,,,,sbenarnyer aq nk tngok sma ade dye pilih spe,,,,,but rncangan 2 x bole guna dh,,,,,mkin trok jdinyer,,,,,aq xde pe2 la,,,,aq hope  esok dpt baik dgn dye smula,,,,law ade jdoh,,,,,

Monday, October 10, 2011

knp ko wat aq mcm ni,,,,,aq x taw knp dgn ko,,,,,ko kna hasut ke dgn jntan tu,,,,,aq pon x taw,,,,trluke taw ati ni,,,,ko wat aq mcm ni,,,,sbb jntan 2,,,,,apsal ko  ni,,,,,kite x prnh gdoh psal ni,,,,alih2 nk gdoh psal ni,,,,
ape yg ko tulis mmg aq terasa,,,,,ko ni mmg la,,,,,aq sayang kat ko tpi ko wat aq mcm ni,,,,,ko kenapa,,,,,hah????ko dh x sayang aq lagi ke sbgai kwan rpat ko,,,,,ke mmg ko kawn ngan aq sbb nk ambil kesempatan,,,,ha,,,,aq akn ingt smpai bila2 post ko 2,,,


hnye sbb status n rlationship aq . . ko angap aq msuh ko . . ape lh aii . . hope you're always have fun with yourself without me after this . . tq my bloved fren ~
prlu kew nk mntk izin sgle dgn kw kalu nk wt rlationship dgn sseowg . . pkai pkse2 bjnji plak 2 . . jnji kew kalu kne pkse . . PAKSE 2 . . bkn nk mntk maaf tngl kn owg . . kwn kew kalu tngl aq dlm ujan mcm owg bodoh jln kaki sowg2 . . huh !! gggrrrrrr~
kw yg lpe aq . . n nomal lh kalu pkwe kte nk tau kte kt mne . . prlu kew aq nk bgtau kw . . kw bkn tkjut. . tp bnci . . right ! ! aq knal kw sngt . . kalu kw dh bnci . . kw dh xtngok kiri kanan . . skew nilai owg dri luar . . apew slh mamat 2 kt kw aq pown xtau . . dndam aq dgn dy pown dh lme ilang . . nie kw yg lbih2 asl . . kalu kw bgtau kw nk blik dlu time 2 . . xlh aq mcm owg bodoh cri kw 2 3 kali psing lelong 2 . . smpai aq brujan blik jln kaki hnya ingt bley btmbong dgn kw kalu tsrmpak kt jln n bley lh jln sme2 . . kw ajak aq tman . . ko tngal aq . . it ok dear ~ thank u so much . .

kalu kte skali bnci owg . . xslamat idup . . sbb 10 owg akn bnci kte. . aq bkn baik sngt pown kalu nk kait kn dgn agame . . Rasulullah xpnah bnci owg yg mnzalimi baginda mlah dy mndoakn lg tau . . nie x kalu bnci owg smpai sproh mampoz. . . hmm . . aq xsmpurna n aq xpnah ngaku aq smpurna . . tq~

aq xckp aq bnci kw . . n aq xmntk kw bnci 'DYE' . . cre kw yg buat aq mnilai kw bnci aq . . kw tngl kn aq 2 pown dh nmpk . . mrh aq sbb ary 2 dh ilang . . lme dh . . ingt kn nk btol kn keadaan tp . . kw yg bsrkn . . smpai post2 sgle dlm fb . . a'ah mmg aq trse . . so sape mle kn . . aq ingt kn kw bhgia klau aq bhgia . . nie x . . kw tngok sndri ape kw wt . . smpai adq kw pown kw tngl time 2 hnye sbb amarah kw 2 jew . . ptot nye aq yg ckp mcm 2 . . sbb ko jnis owg yg xreti nk mgalah . . thank you 4 all moment u with me along u be my fren~ aq mghrgai nye . . maaf kalu aq slh . . n aq maaf kn kw wlau ponw kw xpnh mgaku slh kw . .


aq xlbatkn adq ko pown . . tp jgn lh tngl kn owg smpai xbgtau . . n jgn brok kn owg lain lg . . sy xde kne hsut dgn sape2 pown . . sume sy wt nie ikowt khndak sy sndri . . 2 lh . . tlmpau ske brok sngka . .

trima ksih la kwan,,,,,jntan 2 mmg wat aq nk giiler,,,,,ko boleh kata aq post kt fb.,,,,,,aq x tulis 2 untuk ko,,,,yg ko mrah aq sngt2 knp????nsib baik ade yg memahami aq,,,,tpi semua kwan kite x leh caya,,,,,aq ingt ko kwan dunia akhirt ko,,,,but u see that,,,psal jntn je ko trus jdi mcm ni,,,,mne ko yg dlu,,,,ha,,,,mne ko yg dlu,,,,ko kte aq x  mngalah,,,,,,ko 2 yg hti batu nk trima semua ni,,,,,,bila ko susah ko cri aq,,,,,tpi skrg ni,,,,,weiii jntn tu x jmin kn  ape2 la kat ko,,,,,,ko ykin ke hidup berkekalan dgn dye,,,,,hah,,,,,kwan ni jugak nnti ko cri,,,,,,aq nk tngok ko wat pe lgi kat aq,,,,,,aq nk tngok sume 2,,,,,,,bgi lh aq ujian pe2 pon,,,,,

Sunday, October 9, 2011

8 hari,,,

lbih kurng 8 hari dah,,aq x tgor dye,,,,npe susah sngt tok ko mnta maaf kat aq,,,,tu pon susah kew,,,,spe yg cri psal,,,,ko yg lri dok tmpt lain,,,,aq mrah kt ko sbb ko x tunaikn jnji ko,,,,,ehhh mlah ko marah aq sbb tnggl ko kat lelong 2,,,,apsal,,,,ko dh taw kn aq x suke,,,yg ko wt lgi 2 knp??? wei susah arr nk dgr ckp org yg hati batu ni,,,,pnat taw x?? dh sminggu jugak taw x,,,aq rindu something,,,,,aq rndu nk bergelak dgn ko,,,rndu nk blik seklah dgn ko,,,rndu nk ktawe dgn ko,,,,rndu rehat sme2 dgn ko,,,,,,ko x rse ke ape yg aq rse,,,,,skit taw x????kite dh kwan lame,,,,tpi knp ko lbih memilih laki 2 dripda kawan ko yg dh lama ko knal,,,,,KENAPA??? pnting sngat ke dye 2,,,,,aq x boleh taw law 1 hri x gelak tawa dgn ko,,,,,aq rindu semua 2,,,,ye la,,,,ko gdoh dgn aq,,pas 2 ko rpat dgn dak2 pndai,,,aq taw aq x perfect mcm diorg,,,,,x pandai,,,,tpi ko x reti nk jaga hati aq ke,,,,,ko boleh buat x taw jer,,,ko ingt 1 jer,,,aq wat semua ni  sbb nk protect ko,,,,tpi keputusan yg ko bgi,,,ko lbih  pntingkn  dye 2,,,,xpe la aq trime,,,,aq terima semua kputusan ko,,,,,trima kasih kerana sudi jdi kwan terbaikkk,,,,aq,,,,aq hargai ko sngt2,,,,walaupun aq pntingkan ko lbih dri family aq,,,,tpi ini yg ko balaz,,,,,xpe,,,aq trima semua 2,,,,thankz frenzz,,,,,,

Monday, October 3, 2011

kwan ape macam ni!!

kenapa kite kne memahami kwan sedangkan kwan x pernah nk memahami kita,,,,aq memang trpukul dgn masalah ni,,,,tolong lah,,,,,aq dh pening dh dgn sume mslah ni,,,rse mcm nk pindah je dri sek tu,,,,nk kena melihat muka si gagak tu,,,,dye dh la wat kwan aq trseksa,,,,pas 2 siap ugut2 lgi,,,,aq memang benci org mcm tu,,,,dh la sombong,,,hisshhh,,,,kwan aq plak layan jer,,,,aq kalaw dh kata bnci,,,memang bnci la,,,,1 lgi yg aq stress sngt,,,,membe aq kta dlm mse 2 mnggu dye akn putus kn gagk tu,,,,tpi ape yg jdi selepas 2 mnggu tu,,,,dye boleh ajk gagak tu pergi psar lelong dgn aq sekali,,,,x panas plak hti aq,,,nsib bek adiq aq g sekali,,,,law x aq blik sorg2,,,,,lntak la dye nk g mana pon,,,,,aq x kesah dh mse tu,,,,,paz tu nmpk sngt yg dye lbih memlih gagk tu brbanding kawan dye,,,,dye boleh lari duduk tempat lain dlam kelas,,,,aq sabr jer,,,,xde org nk kawan dgn aq pon xpe,,,,aq xkesah,,,,,biar la aq hidup berseorangan,,,,aq redha,,,,walau xde kwan sekali pon,,,,,aq rse mcm nk menjerit jer,,,,tngok la esok aq g pntai ke....xde sape aq nk luahkan maslah ni,,,,aq ade blog jer tmpat aq nk luahkan,,,,,e'eh dye boleh buat aq mcm ni,,,,,

Saturday, October 1, 2011

sab2 yg membosankan~~

hari ni 1 hri capital S tu x msej dgn aq,,,,x taw lha knp,,,,aq rse bosan plak,,,dh lha keje sek bnyk,,,xtaw nk settle kn mcm mne,,,,tpi smlam chat dgn dye,,,,trkejut giler bila dye wat relationship,,,bila aq tnye,,,,dye kte x taw la,,,haa whatever,,,but aq rse jelez plak,,,,knp perasaan tu dtg dgn tiba2,,,,aq bru je knal dgn dye,,,,tpi knp perasaan tu dtg,,,,that's why i very  confuse,,,,hurmm,,,,tpi sekarang dye dh wat single plak,,,,x taw la,,,aq ingat nk bgi present kat dye,,,agk2 dye nk x ekk,,,,hurmm,,,,aq tkut dye x leh trima,,,hurmm taw je la aq ni mcm mne kn,,,,not perfect,,,,aq xnk perkara yg lalu berulang lagi,,,so pleazz,,,jgn hampakan aq lgi,,,aq dh pnad dgn perkara yg berlaku pda aq,,,ape2 hal bgthu jer,,,aq akan trima ape sje kputusan yg dberikan,,,aq x kesah sume tu,,,aq x taw nk luahkan kat mana lgi,,,sini je la,,,,he..he..k,, papai

Selangkah ke Universiti

hri khamis lepaz ,,, aq join sek g program anjuran BAKTI,,,iaitu Selangkah ke universiti,,,,kat UTM skudai,jb,,,kitorg smpai pon dh lewat,,,kol 10 oitzz,,,perasmian pon dh abiz mse tuh,,,hurmm,,,smpai2 jer,,,kitorg trus g kat fakulti geomatic iaitu ukur tanah,,,,blajar psal nk ukur tanah,,,,pas 2 rehat n ade LDP plak bersama akak2 n abg2 (U) the game is very interesting,,,,pas 2 ade org nasihatkn jgn men2 mata,,,,,hahaha,,,xde keje nk men2 mata,,,huhuhu,,,,i found some people like akachi,,,,hahaha,,,thanks tu kak ain kerana bgthu pe yg akn ku lanjutkan apabila lepaz SPM nanti,,,,