Sunday, October 9, 2011

8 hari,,,

lbih kurng 8 hari dah,,aq x tgor dye,,,,npe susah sngt tok ko mnta maaf kat aq,,,,tu pon susah kew,,,,spe yg cri psal,,,,ko yg lri dok tmpt lain,,,,aq mrah kt ko sbb ko x tunaikn jnji ko,,,,,ehhh mlah ko marah aq sbb tnggl ko kat lelong 2,,,,apsal,,,,ko dh taw kn aq x suke,,,yg ko wt lgi 2 knp??? wei susah arr nk dgr ckp org yg hati batu ni,,,,pnat taw x?? dh sminggu jugak taw x,,,aq rindu something,,,,,aq rndu nk bergelak dgn ko,,,rndu nk blik seklah dgn ko,,,rndu nk ktawe dgn ko,,,,rndu rehat sme2 dgn ko,,,,,,ko x rse ke ape yg aq rse,,,,,skit taw x????kite dh kwan lame,,,,tpi knp ko lbih memilih laki 2 dripda kawan ko yg dh lama ko knal,,,,,KENAPA??? pnting sngat ke dye 2,,,,,aq x boleh taw law 1 hri x gelak tawa dgn ko,,,,,aq rindu semua 2,,,,ye la,,,,ko gdoh dgn aq,,pas 2 ko rpat dgn dak2 pndai,,,aq taw aq x perfect mcm diorg,,,,,x pandai,,,,tpi ko x reti nk jaga hati aq ke,,,,,ko boleh buat x taw jer,,,ko ingt 1 jer,,,aq wat semua ni  sbb nk protect ko,,,,tpi keputusan yg ko bgi,,,ko lbih  pntingkn  dye 2,,,,xpe la aq trime,,,,aq terima semua kputusan ko,,,,,trima kasih kerana sudi jdi kwan terbaikkk,,,,aq,,,,aq hargai ko sngt2,,,,walaupun aq pntingkan ko lbih dri family aq,,,,tpi ini yg ko balaz,,,,,xpe,,,aq trima semua 2,,,,thankz frenzz,,,,,,

No comments:

Post a Comment