Wednesday, October 12, 2011

hope!!!(thap gunung everest)

hri ni aq nk cter,,,sbelom aq g sek pgi tdi,,,,ibu masak untuk brjual kt sek dye,,,,aq pon ambil polisterin n isi mkann ,,,,,sbenarnyer aq nk bgi bez friend aq tu ,,,hope dye dptlah mkan,,,aq g sek awl tdi,,,,hope x kantoi yg aq bgi mknan 2,,,,,smpai jer kat sek,,,aq pon bergegas g tmpat duduk bru dye 2,,,,aq pon ckap kat kwan aq kat blkng,,,,aq nk bgi kat ***,,,,but respon  yg aq dpt ialah,,,,,,kwan aq kata ,,dye x dtang hri ni,,,,,demam,,,,,aq pon sedih la jugak,,,,aq pnad2 bwa untuk dye,,,nk bgi surprise la konon nyer,,,,,,tpi dye  x dtg plak,,,,,sob3,,,,aq pon trus g jga pgar,,,,aq hope tdi boleh la baik dgn dye,,,,tpi dye absent plak,,,,aq sediyh gak,,,,dye x like or komen vdeo klip yg aq bgi,,,,vdeo 2 mmg ade kna mengena dgn kitorg,,,,,pnad aq cri kat u -tube,,like pon ak la,,,ni x...aq mengharap dgn tinggi untuk dye dgr n tengok,,,,aq dh pnad dh,,,x tgor dgn dye,,,,rse mcm ade something coz x dpt gelak mcm dlu,,,,rse mcm sakit jer,,,,gelak dgn kwan lain,,,xde perasaan 2,,,,chewah,,,hope org yg dmaksudkan x yh la bce p;ost ni,,,,,,sgan doh....aq kta aq dh maap kn semua,,,x suke la berdendam ni,,,,tpi 1 jer aa,,,,,knp dye lari dok tmpat lain,,,,,n x stay dok tmpat dye,,,,,dh nk msuk 2 mnggu aq rehat sowg2,,,,blik pon aq stay kat sek,,,,crite n luahkan kat kwan aq sorg ni,,,,,thankz a lot  bambang hermawan ,,,jasa mu akn  aq kenang slalu,,,,bnyk nsihat yg ko brikan kat aq,,,,aq hargai gler2,,,
kpada din n anip,,,trusknlah dgn ko nyer loyar buruk 2,,,,,hahaha....vampire vs toyol,,,,kna sngat lah untuk korg,,,,hikhikhik,,,sorrry,,,,dgn korg aq hppy sikit la,,,,x de la ksedihan tu,,,,tpi bila aq imbas kembali mmg sediyh gler,,,,,tenung sorg2,,,,bljar pon x konsen la,,,,,tringat jer kat dye,,,,,tpi ape boleh buat kn,,,,aq tngok student sek aq 2 tngok aq lain mcm jer after kes sound2 kat fb 2,,,,,malu nyer hai,,,aq nk hadapi kat sek 2,,,,tpi biarlah aq hadapi dgn tabah n reda jerk,,,,biarlah ni sbagai pengajaran pda aq,,,,sbenarnyer aq nk tngok sma ade dye pilih spe,,,,,but rncangan 2 x bole guna dh,,,,,mkin trok jdinyer,,,,,aq xde pe2 la,,,,aq hope  esok dpt baik dgn dye smula,,,,law ade jdoh,,,,,

No comments:

Post a Comment