Monday, October 10, 2011

knp ko wat aq mcm ni,,,,,aq x taw knp dgn ko,,,,,ko kna hasut ke dgn jntan tu,,,,,aq pon x taw,,,,trluke taw ati ni,,,,ko wat aq mcm ni,,,,sbb jntan 2,,,,,apsal ko  ni,,,,,kite x prnh gdoh psal ni,,,,alih2 nk gdoh psal ni,,,,
ape yg ko tulis mmg aq terasa,,,,,ko ni mmg la,,,,,aq sayang kat ko tpi ko wat aq mcm ni,,,,,ko kenapa,,,,,hah????ko dh x sayang aq lagi ke sbgai kwan rpat ko,,,,,ke mmg ko kawn ngan aq sbb nk ambil kesempatan,,,,ha,,,,aq akn ingt smpai bila2 post ko 2,,,


hnye sbb status n rlationship aq . . ko angap aq msuh ko . . ape lh aii . . hope you're always have fun with yourself without me after this . . tq my bloved fren ~
prlu kew nk mntk izin sgle dgn kw kalu nk wt rlationship dgn sseowg . . pkai pkse2 bjnji plak 2 . . jnji kew kalu kne pkse . . PAKSE 2 . . bkn nk mntk maaf tngl kn owg . . kwn kew kalu tngl aq dlm ujan mcm owg bodoh jln kaki sowg2 . . huh !! gggrrrrrr~
kw yg lpe aq . . n nomal lh kalu pkwe kte nk tau kte kt mne . . prlu kew aq nk bgtau kw . . kw bkn tkjut. . tp bnci . . right ! ! aq knal kw sngt . . kalu kw dh bnci . . kw dh xtngok kiri kanan . . skew nilai owg dri luar . . apew slh mamat 2 kt kw aq pown xtau . . dndam aq dgn dy pown dh lme ilang . . nie kw yg lbih2 asl . . kalu kw bgtau kw nk blik dlu time 2 . . xlh aq mcm owg bodoh cri kw 2 3 kali psing lelong 2 . . smpai aq brujan blik jln kaki hnya ingt bley btmbong dgn kw kalu tsrmpak kt jln n bley lh jln sme2 . . kw ajak aq tman . . ko tngal aq . . it ok dear ~ thank u so much . .

kalu kte skali bnci owg . . xslamat idup . . sbb 10 owg akn bnci kte. . aq bkn baik sngt pown kalu nk kait kn dgn agame . . Rasulullah xpnah bnci owg yg mnzalimi baginda mlah dy mndoakn lg tau . . nie x kalu bnci owg smpai sproh mampoz. . . hmm . . aq xsmpurna n aq xpnah ngaku aq smpurna . . tq~

aq xckp aq bnci kw . . n aq xmntk kw bnci 'DYE' . . cre kw yg buat aq mnilai kw bnci aq . . kw tngl kn aq 2 pown dh nmpk . . mrh aq sbb ary 2 dh ilang . . lme dh . . ingt kn nk btol kn keadaan tp . . kw yg bsrkn . . smpai post2 sgle dlm fb . . a'ah mmg aq trse . . so sape mle kn . . aq ingt kn kw bhgia klau aq bhgia . . nie x . . kw tngok sndri ape kw wt . . smpai adq kw pown kw tngl time 2 hnye sbb amarah kw 2 jew . . ptot nye aq yg ckp mcm 2 . . sbb ko jnis owg yg xreti nk mgalah . . thank you 4 all moment u with me along u be my fren~ aq mghrgai nye . . maaf kalu aq slh . . n aq maaf kn kw wlau ponw kw xpnh mgaku slh kw . .


aq xlbatkn adq ko pown . . tp jgn lh tngl kn owg smpai xbgtau . . n jgn brok kn owg lain lg . . sy xde kne hsut dgn sape2 pown . . sume sy wt nie ikowt khndak sy sndri . . 2 lh . . tlmpau ske brok sngka . .

trima ksih la kwan,,,,,jntan 2 mmg wat aq nk giiler,,,,,ko boleh kata aq post kt fb.,,,,,,aq x tulis 2 untuk ko,,,,yg ko mrah aq sngt2 knp????nsib baik ade yg memahami aq,,,,tpi semua kwan kite x leh caya,,,,,aq ingt ko kwan dunia akhirt ko,,,,but u see that,,,psal jntn je ko trus jdi mcm ni,,,,mne ko yg dlu,,,,ha,,,,mne ko yg dlu,,,,ko kte aq x  mngalah,,,,,,ko 2 yg hti batu nk trima semua ni,,,,,,bila ko susah ko cri aq,,,,,tpi skrg ni,,,,,weiii jntn tu x jmin kn  ape2 la kat ko,,,,,,ko ykin ke hidup berkekalan dgn dye,,,,,hah,,,,,kwan ni jugak nnti ko cri,,,,,,aq nk tngok ko wat pe lgi kat aq,,,,,,aq nk tngok sume 2,,,,,,,bgi lh aq ujian pe2 pon,,,,,

No comments:

Post a Comment