Saturday, October 1, 2011

sab2 yg membosankan~~

hari ni 1 hri capital S tu x msej dgn aq,,,,x taw lha knp,,,,aq rse bosan plak,,,dh lha keje sek bnyk,,,xtaw nk settle kn mcm mne,,,,tpi smlam chat dgn dye,,,,trkejut giler bila dye wat relationship,,,bila aq tnye,,,,dye kte x taw la,,,haa whatever,,,but aq rse jelez plak,,,,knp perasaan tu dtg dgn tiba2,,,,aq bru je knal dgn dye,,,,tpi knp perasaan tu dtg,,,,that's why i very  confuse,,,,hurmm,,,,tpi sekarang dye dh wat single plak,,,,x taw la,,,aq ingat nk bgi present kat dye,,,agk2 dye nk x ekk,,,,hurmm,,,,aq tkut dye x leh trima,,,hurmm taw je la aq ni mcm mne kn,,,,not perfect,,,,aq xnk perkara yg lalu berulang lagi,,,so pleazz,,,jgn hampakan aq lgi,,,aq dh pnad dgn perkara yg berlaku pda aq,,,ape2 hal bgthu jer,,,aq akan trima ape sje kputusan yg dberikan,,,aq x kesah sume tu,,,aq x taw nk luahkan kat mana lgi,,,sini je la,,,,he..he..k,, papai

No comments:

Post a Comment