Monday, October 17, 2011

sediyh gler,,,,

esk nk exam bi nih,,,,aq suh ibu ajr aq wat esei dri smlm,,,x ajr2,,,law xnk ajr pon xpe la,,,juz trngkn ape yg dye nk n bgi ayt dpan jer,,,,tu pon  susah....mcm ni la anak cikgu,,,,lbih pntingkn ank murid dri ank dye sndri,,,aq jelez dgn mak2 org lain,,,,ambl berat tntng ank2 mereka,,,,lgi2 law nk exam,,,,law adq aq nk pe2,,,,sume dpt,,,bila aq mnta sikit,,,sume x bole,,,aq rse mcm nk brhnti sek jer,,,,aq taw aq ni bodo x pndai  mcm adq aku,,,,tpi jgn lh  wat aq mcm 2,,,,aq x sgka plak,,,mk aq trase n mngalirkn air mta dye,,,,btol ke aq ni ank derhaka??? aq xnk mcm tu,,,,ni pon aq luahkn isi hati,,,,aq taw x sume ank ckgu akn merasakan ape yg aq alami ini,,,,aq jer,,,,aq trtekan sngt2.....xde org nk fham,,,,aq x taw la aq dpt x smbung blajr pas ni,,,,aq dh ckp  ari 2,,,aq nk g tuisyn kat luar,,,,tpi ibu  x bgi,,,bila adq aq nk tuisyn,,,cpat jer dye bgi,,,adil ke 2,,,,aq tngok bdk2 yg tuisyn dgn mk aq ni,,,happy jer,,,,aq pon nk rse mcm tu jgak,,,,tpi x dpt,,,,last pon ,mse drjh 6,,,tu pon mse ayh aq kje lagi,,,,

No comments:

Post a Comment