Wednesday, November 30, 2011

hari yg menggembirakan,,,,

yahoo0o0o0,,,,,,,hri ni aq happy giler,,,,,happy sanad2,,,,,,aq lulus ujian test tdi,,,,,xsia2 aq tinggal kat sini sorg2 tanpa family,,,,,minggu dpan lesen P aq dh siap,,,,tinggl nk p ambil jerk,,,,,tpi aq seidyh gak la,,,,akk ida kwan aq g lthn sme2 dgn dye,,,,dye failed,,,silap sikit jerk,,,,dye kena ulang semula,,,,tu yg x bez tuh...dri pukul 8 kat sne smpai kol 11,,,,lama tuh,,,,terbAikkk la JPJ,,,,,,luv u,.,,,hahaha,,,,,bkn senang nk lulus,,,,tpi alhamdulillah aq bersyukur sanad2 dgn Allah s.w.t  krana sudah memberi aq peluang untuk berjaya pda hari ni,,,,happy giler la,,,,,ok,,,,dh tiba untuk aq  pulang ke kampung,,,yehaaaa,,,,,aq naik bas esk kol 1.15p.m,,,,xpe la blik sorg2 punz,,,,,hope bak x mrah la,,,,hri ni aq trsenyum lebar dokkk,,,,,,trsenyum lbar smpai ke telinga wei,,,,,HAHAHA~~smpai sini je la,,,,,,bye,,,,

Saturday, November 26, 2011

argghhh,,!!! tinggal sndirian kat sini,,,,fmily yg laen sume dh blik kg,,,pe bole buad,,,,nk ambl lesen punyer psal,,,xpe lha,,,korban sikit,,,ishh,,,,bengang nyew lha,,,,eishh,,,,x taw lah,,,,rse nk ketawe pon ade,,,nk nangis pon ade,,,nk menyesal pon ade,,,,dh knp dgn aq ni,,,,(hehehe) hurmm,,,hope korg sume doakan sye lulus test ni,,,,tkut ,,gerun sume ade,,,,law failed ni kne byr rm80 tu,,,mne nk cekup duit,,,$$$,,,rndu nyer hai nk jln2 dgn membe yg trsyng (anna,aida,n syaz),,,tnggl 4 hri lgi nk test ,,,hurmmm,,,:(

Saturday, November 19, 2011

:(

apa yg aq dh buad ekk,,,,aq pon x taw ape yg aq dh buad,,,,btol ke x ??? ptut ke aq buad dye mcm tu,,,aq rse kesian plak kat dye,,,,dye dh la dok jauh,,,,susah btol nk contact dye,,,,asyik xde line jer,,,,tpi x taw lha,,,aq rse mcm ade stu perasaan plak kat dye,,,,aq cba supaya x nk bnci dkat org coz tkut melekat,,,,hehehe,,,,mcm mne aq nk buad dgn dye ni ekk,,,,nk kol dye asyik bzy memanjang,,,,law **pown asyik diketepikan,,,ape yg hrus aq lakukan yea,,,,nnti bday dye aq nk bgi dye hadiah,,,,,hdiah tu aq dh bli lama da,,,,bgi dye je la,,,,tpi ape yg dye text aq smlm mmg aq sakit ati sikit,,,,but still aq dh mula sayang kat dye,,,,hihihi,,, jujo ea,,,dye ni mmg lain drpd yg lain boy yg pnah aq jumpe,,,,

Monday, November 7, 2011

selamat hari raye aidiladha,,,,smlm mmg penad giler tgok org sembelih lembu,,,,,hihi,,,mmg bez tpi,,,menunggu mesej msuk lme gler,,,,1 hri aq x text ngan dye,,,mood nk answer pon dh hilang,,,,npe dye wt aq mcm ni,,,,tpi tdi lpaz gak rindu msej nn dye,,,walaupun skjap je,,,,dye pon dh blik ostel,,,,jumaat ni dye blik le,,,,kjap je,,,,ni le susahnyer kwan dok asrama,,,,i'm just waiting 11.11.11 ni,,,,ye nk wt pe,,,,aq dh pnad mse 6hb tu,,,tnggu dye,,,,x tmbul2 text dye,,,,

Wednesday, November 2, 2011

chaiyo0k,,

hyew,,,,wah syoknyer,,,esok exam akhir thun akan berakhir,,,,yeahh,,,,but dh nk  msuk form 5 dah,,,really??
btol kew ni,,,mcm x caye jerk,,,,whatever,,,kne study hard ni,,,tpi 1 lgi problem,,,ade membe kem aq ni ajk c*****,,,,hurmm,,,menunggu bagai pungguk rindukan bulan,,,,hehehe,,,,aq x taw nk wat pe skrg,,,4/11/11 ni dye suh bgi jwapan,,,nk accept or ignore ekk,,,,aq anggap dye bez friend jerk,,,,no more than,,,mcm mne lah leh sangkut,,,ish3x,,,,tdi aq mcm org giler melayan kwan aq ni,,,,law aq taw x yh g sek 2,,,,waste time,,,dgn berujan nyer naek mto kehulu-hilir,,,,nsib bek xde owg marah,,,,akn dtg ade kowd,,,hehehe (mengade) nti sye inform n update hri jumaat n tunggu perkembangan si dia,,,,  <3 <3