Saturday, November 19, 2011

:(

apa yg aq dh buad ekk,,,,aq pon x taw ape yg aq dh buad,,,,btol ke x ??? ptut ke aq buad dye mcm tu,,,aq rse kesian plak kat dye,,,,dye dh la dok jauh,,,,susah btol nk contact dye,,,,asyik xde line jer,,,,tpi x taw lha,,,aq rse mcm ade stu perasaan plak kat dye,,,,aq cba supaya x nk bnci dkat org coz tkut melekat,,,,hehehe,,,,mcm mne aq nk buad dgn dye ni ekk,,,,nk kol dye asyik bzy memanjang,,,,law **pown asyik diketepikan,,,ape yg hrus aq lakukan yea,,,,nnti bday dye aq nk bgi dye hadiah,,,,,hdiah tu aq dh bli lama da,,,,bgi dye je la,,,,tpi ape yg dye text aq smlm mmg aq sakit ati sikit,,,,but still aq dh mula sayang kat dye,,,,hihihi,,, jujo ea,,,dye ni mmg lain drpd yg lain boy yg pnah aq jumpe,,,,

No comments:

Post a Comment