Wednesday, November 2, 2011

chaiyo0k,,

hyew,,,,wah syoknyer,,,esok exam akhir thun akan berakhir,,,,yeahh,,,,but dh nk  msuk form 5 dah,,,really??
btol kew ni,,,mcm x caye jerk,,,,whatever,,,kne study hard ni,,,tpi 1 lgi problem,,,ade membe kem aq ni ajk c*****,,,,hurmm,,,menunggu bagai pungguk rindukan bulan,,,,hehehe,,,,aq x taw nk wat pe skrg,,,4/11/11 ni dye suh bgi jwapan,,,nk accept or ignore ekk,,,,aq anggap dye bez friend jerk,,,,no more than,,,mcm mne lah leh sangkut,,,ish3x,,,,tdi aq mcm org giler melayan kwan aq ni,,,,law aq taw x yh g sek 2,,,,waste time,,,dgn berujan nyer naek mto kehulu-hilir,,,,nsib bek xde owg marah,,,,akn dtg ade kowd,,,hehehe (mengade) nti sye inform n update hri jumaat n tunggu perkembangan si dia,,,,  <3 <3

No comments:

Post a Comment