Wednesday, December 28, 2011

happy birthday 2u,,,

wah,,,,,,dh genap umur dye thun ni,,,,,hahaha,,,,lmbt giler,,,,dh nk msuk thun bru ,,,bru nk bday!! ape pon x bole,,,,,anyway happy birthday ,,,,semoga dpt jdi org yg lbih matang cikit,,,,jgn brfikiran mcm bdak2,,,,jdi org yg beriman,,,,,,gud luck untuk SPM thun dpan!!! bassyar!!!

Monday, December 26, 2011

kesedihan,,,,24/12/2011

aq sediyh giler hri ni,,,,bile aq dpt pnggilan telefon dri mak aq,,,,dye suruh ayh aq dtg rmh dye,,,,aq pun follow la,,,,smpai jer rmh mak,,,aq mendengar tangisan bak,,,,bila aq dpat taw tok sening dh meninggal,,,,,sedih yg amat dlam,,,,aq seperti tidak dpt menerima,,,,,aq dh anggap dye mcm atok aq sendiri,,,,,aq kesian tengok dye menderita  sakit yg dialami,,,,,dye tidak dpat menguruskan diri nye lagi setelah dye jtuh dri bilik air,,,,dpt la aq jage dia mse aq duduk dgan mak sementara sedang menunggu hari ujian lesen tu,,,,aq suap dia makan,,,aq tolong bak mandikan,,,aq tolong angkat,,,,bgi minum air,,,,,bila aq duduk dlm bilik dye,,,,aq ingt semua tu,,,,,,pda malam sebelum dia meninggal,,,aq bagi dia minum air,,,,n aq dpat angkat dye ke tilam untuk kali yang terakhir,,,,aq dapat meratap wajah dia kali yang terakhir,,,,tpi aq x dapat berada disamping dia waktu dye hembuskan nafas yang terakhir,,,,,aq ingt mse aq dendang kn org bace surah yasiinn dlm laptop aq,,,,dye mendengar dan menghayati,,,,dua hari sebelum dye meninggal,,,aq bagi dye minum,,,,lpaz bgi minum air tu,,,,dye ucap kat aq "terima kasih tok cu,,,,,terima kasih tok cuu,,," bnyk  kali dye ulang ayt yg sme 2,,,,,aq dpat sedekahkan al-fatihah je dgan bace yasiinn untuk dye,,,,semoga roh tok dpat diterima disana,,,,

Tuesday, December 20, 2011

penang mari!!

fuhh,,,,blog,,,,cek nk story ni,,,,,about suke n duke mse cek kat pineng no,,,,tpi kebanyakkan nyer duke jer lerr,,,,cek raso mcm cek ni dipinggirkan oleh kwan2 cek,,,,tpi cek x tunjuk kat mereka semua,,,,,cek simpan ja dlm hati cek ni,,,,,xnk diorg semua terase.....sbb kite semua dtg nk enjoy,,bkn nyer nk sediyh,,,,tpi jujo ea,,,,luarn aq mmg happy tpi dlman ni terkilan sngt2,,,, knpe la aq g law taw jadi mcm ni,,,juz gnggu kebahagiaan org,,,,baek aq duduk je kat mersing ni,,,,mood nk bli cenderahati dri sne pun hilng,,,,xde feel lngsung,,,
nsib baik la kak fatin ade yg dpt menemani aq keseorgn,,,,tpi dye pun sme rse mcm aq,,,,tpi aq x tnjuk,,,,dye je yg tunjukkn persaan kecewa dye ,,,,aq dpt melihat semua tu,,,,,tq la kat kak fatin sbb sudi menemani miza spanjang kite kat sne,,,,tpi aq tulis ni bknnyer nk mnta simpati drpda kwan2 yg terase,,,,but juz luahan hati je,,,,pnad da nk menyimpan dlm hati ni sorg2,,,,,tpi 1 jer yg buad aq happy kt sne,,,,bila aq dpt berbork dgn someone ni,,,,terubat semua duke2 lara tu,,,,,dye plak yg mrah aq knp g penang,,,,tnang je bila dpt nsiht n gurau2 dri dye,,,,,tpi aq xnk smpan semua tu dlm hati.,,,,biar la bnda yg dh jdi tu,,,mne bole smpan lame2,,,,nnti lain kali law ade mse dpt la g sne lagi,,,,ni la percutian aq yg pling jauh thun ni,.,,,tpi kurg bezz sikit,,,,hurmmm :'(

Sunday, December 11, 2011

my dreams come true~

yeeeehaaa,,,,,hye blog,,,,,aq nk kongsi saat gmbira aq ni,,,,happy gler,,,,,semalam my dreamm come true,,,,aq g konvensyen kt MSU anjuran bharian,,,,mlm tu aq x leh tido,,,asyik trjaga je,,,,haha,,,,xsabar2 rase,,,hehe,,,pgi tu aq tlah ditunjukkan lawak oleh kawan aq,,,,,hahaha,,,,,1 kerete ketawa trbhak2....dh la dh lmbat mse tu,,,,,adoyai....smpai je kt MSU,,,aq pun dftrkn diri n get a free gift from them,,, wah mmg berbaloi la free gift dye,,,,mcm2 ado,,,,,kitorng pilih tmpat dok dpan tpi bris je hujung,,,,,ingtkn dr sheikh dtg dri aras kitaorg rupenyer dri tengah,,,,,so jauh la,,,,pas 2 dye dpt je microfon,,,,mata aq x boleh nk berkelip,,,,,,tergamam seketika,,,,ehhh,,mimpi ke ni,,,,haha....dye pun bgi ceramah smbil berjalan2 and dpt tengok la muke dye yg cute tu,,,,very interesting,,,,,and last sebelum dye kua dye mnta org bagi soalan,,,,,and aq pun g la bgi soalan kt dye,,,,disebabkan aq duk hujung so dye suh aq dtg kt dye,,,,,x malu plak aq g kat dye smbil lbih kurng 800 org tengok aq,,,,malu giler,,,,tpi dr. sheikh punyer pasal x pe la,,,,when i arrived at him,,,,dye bgi microfon and i give him question,,,,and get see his face 2 face...."oh my god" it's really??? and i going back 2 my place,,,,,and tersenyum lebar  smpai ke telinga,,,,,bile dye nk blik i get his signature,,,,,tu lgi la,,,,1 jer yg x dpat,,,take pic with him,,,,x sempat la,,,,rmai sngat yg kerumun,,,,that's all,,,,,,chaaoiii,,,,!!!

Saturday, December 3, 2011

dental

aikk,,,,,smlm aq g la klinik gigi tuh,,,,pnuh pulak,,,,aishh,,,,,trpakse la pergi klinik dr gigi yg giler tuh,,,,,,aishh,,,,nasib2,,,,tawakal je la,,,,,x than dh gigi ni,,,,sakit dokk,,,,,hahahha,,,,,hye dr....hehehe,,,,lawak2,,,,,