Sunday, December 11, 2011

my dreams come true~

yeeeehaaa,,,,,hye blog,,,,,aq nk kongsi saat gmbira aq ni,,,,happy gler,,,,,semalam my dreamm come true,,,,aq g konvensyen kt MSU anjuran bharian,,,,mlm tu aq x leh tido,,,asyik trjaga je,,,,haha,,,,xsabar2 rase,,,hehe,,,pgi tu aq tlah ditunjukkan lawak oleh kawan aq,,,,,hahaha,,,,,1 kerete ketawa trbhak2....dh la dh lmbat mse tu,,,,,adoyai....smpai je kt MSU,,,aq pun dftrkn diri n get a free gift from them,,, wah mmg berbaloi la free gift dye,,,,mcm2 ado,,,,,kitorng pilih tmpat dok dpan tpi bris je hujung,,,,,ingtkn dr sheikh dtg dri aras kitaorg rupenyer dri tengah,,,,,so jauh la,,,,pas 2 dye dpt je microfon,,,,mata aq x boleh nk berkelip,,,,,,tergamam seketika,,,,ehhh,,mimpi ke ni,,,,haha....dye pun bgi ceramah smbil berjalan2 and dpt tengok la muke dye yg cute tu,,,,very interesting,,,,,and last sebelum dye kua dye mnta org bagi soalan,,,,,and aq pun g la bgi soalan kt dye,,,,disebabkan aq duk hujung so dye suh aq dtg kt dye,,,,,x malu plak aq g kat dye smbil lbih kurng 800 org tengok aq,,,,malu giler,,,,tpi dr. sheikh punyer pasal x pe la,,,,when i arrived at him,,,,dye bgi microfon and i give him question,,,,and get see his face 2 face...."oh my god" it's really??? and i going back 2 my place,,,,,and tersenyum lebar  smpai ke telinga,,,,,bile dye nk blik i get his signature,,,,,tu lgi la,,,,1 jer yg x dpat,,,take pic with him,,,,x sempat la,,,,rmai sngat yg kerumun,,,,that's all,,,,,,chaaoiii,,,,!!!

No comments:

Post a Comment