Tuesday, December 20, 2011

penang mari!!

fuhh,,,,blog,,,,cek nk story ni,,,,,about suke n duke mse cek kat pineng no,,,,tpi kebanyakkan nyer duke jer lerr,,,,cek raso mcm cek ni dipinggirkan oleh kwan2 cek,,,,tpi cek x tunjuk kat mereka semua,,,,,cek simpan ja dlm hati cek ni,,,,,xnk diorg semua terase.....sbb kite semua dtg nk enjoy,,bkn nyer nk sediyh,,,,tpi jujo ea,,,,luarn aq mmg happy tpi dlman ni terkilan sngt2,,,, knpe la aq g law taw jadi mcm ni,,,juz gnggu kebahagiaan org,,,,baek aq duduk je kat mersing ni,,,,mood nk bli cenderahati dri sne pun hilng,,,,xde feel lngsung,,,
nsib baik la kak fatin ade yg dpt menemani aq keseorgn,,,,tpi dye pun sme rse mcm aq,,,,tpi aq x tnjuk,,,,dye je yg tunjukkn persaan kecewa dye ,,,,aq dpt melihat semua tu,,,,,tq la kat kak fatin sbb sudi menemani miza spanjang kite kat sne,,,,tpi aq tulis ni bknnyer nk mnta simpati drpda kwan2 yg terase,,,,but juz luahan hati je,,,,pnad da nk menyimpan dlm hati ni sorg2,,,,,tpi 1 jer yg buad aq happy kt sne,,,,bila aq dpt berbork dgn someone ni,,,,terubat semua duke2 lara tu,,,,,dye plak yg mrah aq knp g penang,,,,tnang je bila dpt nsiht n gurau2 dri dye,,,,,tpi aq xnk smpan semua tu dlm hati.,,,,biar la bnda yg dh jdi tu,,,mne bole smpan lame2,,,,nnti lain kali law ade mse dpt la g sne lagi,,,,ni la percutian aq yg pling jauh thun ni,.,,,tpi kurg bezz sikit,,,,hurmmm :'(

No comments:

Post a Comment