Friday, January 6, 2012

hari yg menggembirakan @ keperitan

hari ni ade meeting pengawas,,,aq pun terlibat jugak,,,,cikgu bgi taklimat n melantik ajk thun ni,,,,bila cikgu sebut name aq sebagai ketua pengawas,,,,hah,,,biar betul,,,,aq mcm mimpi mse tuh,,,,yekew???? knp aq bkn ke bambang,,,dlm hati,,,,,,pas 2 cikgu ckap bambang penolong aq,,,,aq mcm x cye jer,,,,,aq ingt aq jdi ass. bambang tpi dye yg jdi ass. aq,,,,aq terima je la,,,,,ni pun untuk menambah markah pengawas aq,,,,mmg tugas ni berat,,,aq harap aq dpt membimbing ank2 buah aq n pelajar2 sekolah aq kearah kebaikan,,,,aq nk buktikan bahawa perempuan pon bole menjadi pemimpin,,,,hujung jari je,,,,,tpi aq tkut dengan mulut orang,,,,,aq xnk dlm diri aq ade sifat sombong n bangge2 diri,,,tu yg aq nk kawal dlm diri aq,,,,harap2 aq dpat mengawal nyer,,,,
bnyak perancangan yg aq nak buad tahun ni,,,,n harap  x ganggu pelajaran la,,,,aq nk g indonesia ni,,,,,nk dpatkan 7A,,,,,insyaallah,,,,i will get it,,,amiinn,,,,

No comments:

Post a Comment