Saturday, February 25, 2012

so sweet,,,

hepy nyer hai mlm ni,,,,,lpaz tngok pic yg kak amy edit ni,,,,mmg cntik la kaq,,,,huiii,,,,,,bersorak gembire x taw la mcm mne,,,,,rse nk trlompat2,,,,hahaha,,,,,mmg sweet,,,,law aq ade bf yg muke mcm dr shiekh kn bez,,,,mmg sweet,,,,law dpt yg rmbut mcm dye pon jdi la,,,,hahaha,,,,mmg x leh lupe time jumpe dye at MSU hri 2,,,,,tinggi,,,sasa,,,,,tq kak amy,,,,edit pic ni,,,,,mmg x sangke,,,,,wah g2,,,,hahaha,,,,the bez editor la,,,,ini la idola aq paz  ibu aq,,,,tpi dye dh kwin da,,,,dh ade anak name bella,,,,u still in my heart.... nk tngok pic nyer,,,,,meh cini,,,,

pic ni yang aq suke ni,,,


Monday, February 13, 2012

botol air punye pasal,,,,huhuhu

hri ni mmg  wat aq skit jiwa kat sekolah,,,,btol  air aq pon ko nk amek gak kew,?? dh xde keje nme nyer,,,,law dh sengkek sngt,,,,g la beli,,,,kat brang rm2 pon ade ( mood panas tahap gunung berapi) huhuhu,,,aq mmg geram law time aq haus botol plak hilang,,,,mmg nk mkn kasut nampknyer,,,,haiii,,,,,nasib baik ade org nmpk btol air 2,,,,law x merana  hidup aq tnpa botol air tersayang,,, dh jumpe kt bilik pend. seni at sebelh klaz jer,,,,but kunci plak,,,,1 keje plak nk buka pin2 2,,,trpkse aq g rmh cikgu minta kunci....n g sek semula ambil btol aq  2,,,,,,law aq taw sape yg wat ni,,,,mmg nk kne dak ni,,,,,mmg dh thap mrah ni,,,,law x puaz hati jumpe dpn2 arr,,,settle bek2 ,,,,ini main kasar plak,,,,merana aq x minum air pas naik rehat,,,,,kering bibir seyyy,,,,nsib bek x dmam,,,pale dh pning2 lek dri sek sbb kne hujan,,,,2 je la,,,,bye!!

Friday, February 10, 2012

peristiwa kelakar kod

hr2,,,hari sb2 lpaz,,,ckgu suh aq handle kmas kelas yg tinggi yg amat,,,,aq pon g la,,,,pas2 dpt pnggilan dri kwan,,,suh amik dye kt rmh,,,,tpi dye bwa mto,,,,lesen dh ade L....tpi mto x reti bwa,,,adusss,,,,,parok gini,,,aq pon amik dye,,,,n nk ajk dye g bndr,,,,dye xnk,,,,aq cool kn dye,,,ckp suh bwa slow jer,,,aq follow an,,,dye nk g isi mnyak,,,,bwa la,,,,,pas 2 ape yg jdi taw,,,x taw  nk isi mnyak,,,,nk bka at mne punz x taw,,,,aptb btol la,,,,aq dok sblah mto dye,,,ajr plak 2,,,,rmai btol org tengok mse tuh,,,,segan nyer hai,,,,smpai org tegur sei,,,,malu giler,,,,yg kelakar pe taw,,,,signal x taw kat mne.....mmg tahap parok dh law g2,,,,tpi aq sabar jer,,,,standard la kn,,,,1 bndr pusing dgn dye,,,cari kertas warna skali,,,,smpai sek trbhak ktawe dgn kwan yg lain,,,,hahaha,,,,mmg in memory la,,,,, byee!!

Thursday, February 2, 2012

dugaan zaman remaja

pada zaman remaja kite ,,,, pada pendapat aq mmg bnyk dugaan n cabaran pda peringkat ini,,,,,cbaran n dugaan  mmg btol2 dahsyat,,,,n xdpt dijangka oleh kite,,,,,jka iman kuat didada aq yakin dugaan ni dpt kite tandingi dgn baik,,,,,mmg x dpt kite jangkakan,,,dugaan ni juga bole memberi ksan negatif or positif dlm diri seseorg,,,,dan bole menyebabkan kite stress menanggung,,,,dugaan ni juga bole membwa kite ke lembah maksiat,,,dan alam penzinaan,,,,2 mmg ditegar oleh agama,,,,kite mmerlukan dorongan n nasihat dri owg yg dewasa tok lbih berhati2 dlm zaman remaja ,,,,lgi2 pda zman skrang,,,,mmg dahsyat,,,,minta djauhkan la,,,,,,astagfirullahalazim,,,,