Saturday, April 21, 2012

:'(

hurmm,,,knp la nsib aq ni,,,selalu mcm ni,,,kwan2 ni mcm nk ambil kesempatan kat aq,,,bila aq senang rmai cari,,,,kalaw susah hurrmm,,,buat dek jer,,,ntah la,,,btol la kate org kwan ni rsenyer x leh nk prcaya 100% kat diorg,,,kite mesti berlapis gak law nk brgaul,,,aq rse baik aq lonely je,,,lagi bagus dan xde la sakit ati tu dtg,,,punca bnda kecik jer,,,tpi aq rse baek la aq diamkan diri dan xbnyak bunyi,,,baik kite diam dri bnyak brcakap kn,,,,hurmm tu yg aq nk wat nnti,,,aq da x than nk simpan sorg2,,,bile nk mid-year jer msti bnda ni akn berlaku,,,,aq pon x taw la,,,da la mlaz nk story bnyk2 nnti law ada yg  trbaca kang susah plak,,,hurmm ;'(

camping 2012

hye blog,,jumpe lgi,,,aq bru balik dri kem,,,banyak la pengalaman baru yg aq dpt g sne,,,cara CPR,keberanian jalan malam,,tabah mandaki gunung,,,tu memang sesuai dgn nama kumpulan yang diberikan,,,kumpulan harimau,,,hari2 mau,,,hahaha,,,aq leader diorg,,,mak rimau haha,,,tpi saat yg bez ialah daki gunung arong yang tinggi dari dasar laut 274 x silap aq la,,,,aq pon x brapa nk ingt,,,whatever la 2,,,mmg pnad,,,tpi x la sepenat night walk,,mmg bez la,,,tpi aq terharu dgn sir,,,knp dye panggil pjabt kesihatan tok ajar  CPR,,rupenyer ade kisah sedih disebaliknyer,,,menitis air mata aq bila dye story,,,,soo sad,,,tpi aq x hepy sngat,,,sbb kwan2 aq x ramai yg g,,,yg g pon lupe kawan,,,trpkse la cari kwan bru,,,kaki aq sakit gler,,,melecet pas tu mengelupas..sakit woo,,,,k la blog ,,,see there

Monday, April 16, 2012

try nasihat org,,aq yg kena

ade classmate aq ni,,,,dye ni ntah la nk ckp mcm mne,,,dye ni dkt dgn perempuan sbb nk kn nasiht je n smngt nk bljar,,,,ade ke org mcm ni skrg,,,,aq pon x fham,,,,aq bole la ktekan rapat,,,tpi x lbih2 la,,,emm,,,satu hri 2,,,dye chat dgn aq,,,dye story la mcm2,,,,,aq nasihat la kt dye,,,,gitu gini,,,,pok pet pok pet,,,esk nyer,,,aq tgur dye sbb x brtugas,,,aq ketua dye dlm group pengawas kitorg,,,dye trus blah gtu jer,,,,eiii,,,aq pon gram gak,,org tngh ckp bole blah,,,,aq pon turun bawah n duduk dgn P.A aq,,,tulis report psal pengaws,,,,alih2 ade hjan buku plak,,,,dye yang baling buku tu dri atas,,,,eiiii,,,bodoh btol punyer org,,,,nasib baik x kne kpala,,,,pas 2 dye turun n buat muke toyer,,,,ehh,,gram nyer hai,,,,rehat hbiz,,,,,aq naek tngga dgn dye,,,,dye bole kte aq dating plak,,,,aq tnye dye,,knp bling buku,,,,dye jwab  x bole ke?? atonasi dye tu lain mcm dri sebelum ni,,,,eeii,,,aq tkut gak dgn org  mcm ni,,,,seram btol,,,,tdi,,,xprnah2 dye mnta air aq,,,,hri ni dye bole kata nk minum air aq,,,,aq xkn nk jwab x bole sbb sebelum 2 kwan aq minum,,,,aq pon bgi la dgn muke yg x ikhlas + pelik..kwan aq pon ade yg perasan,,,mmg mengerikn la hai bdak ni sorang,,,mcm mne aq nk lari dri sume ni,,,,aq da bnyk da dgr psal dye,,,,skrg ni law dye nk tnyer pe2,,aq mcm nk xnk je layan,,,buat  x taw,,,aq  xstory pon dgn mne2 kwan aq lgi,,,wei,,risau aq dbuatnyer dye ni,,,aq rimas taw mne aq ade,,,dye menyibuk ade,,,haiii,,,ape la nsib,,,minta la tdi 1st n last dye mntak air aq,,,law dye mnta lgi,,,aq bunag trus air tu,,,x minum da,,,,aq x suke la org mcm ni,,,,,wei,,,tlong la hai,,,,

projek add math,,,,arrghhh

knp perlu ade projek A.M ni,,,,arggghhh,,,mmg tension btol,,,,mate pon ade folio,,,,eemmm,,,,mmg x la,,,aq dah pening nak buat mcm mne ni,,,,anybody can help me,,,,nkjoin sek lain pon tak bole,,,,seme sekolah blom buat lgi,,,sek aq cikgu bgi awl,,,,kne hntr hri jumaat ni plak 2,,,,aq kire ok sikit kot,,,ade la gak buat2,,,,sentuh2 projek tu,,,,,emm,,,dak klaz aq yang lain,,,emmm x taw la,,da buat ke blom,,,rsenyer kertas cikgu bgi tu ade yg hilang n suci lagi,,,,x usik pe2 pon,,,,nnti sibuk la nk copy....ingt minum kopi pe,,,hahahha,,,,dlm pening2 ni leh lagi wat lawak,,,, HAHAHAHAHA~~ pe pon tak bole,,,hope doa kn la aq  berjaya buat n diterima projek tu,,,