Saturday, April 21, 2012

:'(

hurmm,,,knp la nsib aq ni,,,selalu mcm ni,,,kwan2 ni mcm nk ambil kesempatan kat aq,,,bila aq senang rmai cari,,,,kalaw susah hurrmm,,,buat dek jer,,,ntah la,,,btol la kate org kwan ni rsenyer x leh nk prcaya 100% kat diorg,,,kite mesti berlapis gak law nk brgaul,,,aq rse baik aq lonely je,,,lagi bagus dan xde la sakit ati tu dtg,,,punca bnda kecik jer,,,tpi aq rse baek la aq diamkan diri dan xbnyak bunyi,,,baik kite diam dri bnyak brcakap kn,,,,hurmm tu yg aq nk wat nnti,,,aq da x than nk simpan sorg2,,,bile nk mid-year jer msti bnda ni akn berlaku,,,,aq pon x taw la,,,da la mlaz nk story bnyk2 nnti law ada yg  trbaca kang susah plak,,,hurmm ;'(

No comments:

Post a Comment