Monday, April 16, 2012

projek add math,,,,arrghhh

knp perlu ade projek A.M ni,,,,arggghhh,,,mmg tension btol,,,,mate pon ade folio,,,,eemmm,,,,mmg x la,,,aq dah pening nak buat mcm mne ni,,,,anybody can help me,,,,nkjoin sek lain pon tak bole,,,,seme sekolah blom buat lgi,,,sek aq cikgu bgi awl,,,,kne hntr hri jumaat ni plak 2,,,,aq kire ok sikit kot,,,ade la gak buat2,,,,sentuh2 projek tu,,,,,emm,,,dak klaz aq yang lain,,,emmm x taw la,,da buat ke blom,,,rsenyer kertas cikgu bgi tu ade yg hilang n suci lagi,,,,x usik pe2 pon,,,,nnti sibuk la nk copy....ingt minum kopi pe,,,hahahha,,,,dlm pening2 ni leh lagi wat lawak,,,, HAHAHAHAHA~~ pe pon tak bole,,,hope doa kn la aq  berjaya buat n diterima projek tu,,,

No comments:

Post a Comment