Monday, April 24, 2017

2017 ~

Long time no see... hehe trend blog dah kurang melanda.. 2017 usia pun makin meningkat,keimanan tu tk tahu la nak cakap macam mana kan like roda...kadang diatas kadang dibawah... semoga kita berada dalam naungan Allah dan masih diberi izin untuk bernafas dan diberi peluang untuk bertaubat dikesempatan ini. Hari ini bersamaan 27 rejab marilah sama2 kita menghayati peristiwa Israk wal Mikraj semoga kita dapat iktibar dengan setiap apa yang berlaku.Lama menyepi and now usia pun sudah 22 tahun. kawan kawan semua ramai yang dah mendirikan masjid, yang da anak 2 pun ada, yang sudah disunting pun ada. hehehe AQ?? ohh saya ye,,,, Saya not matured lagi,,haha masih memegang pensil memerah otak untuk upgrade diri ni.... tengok la bila seru dah memanggil nanti. For now kita hanya slow prepared In Shaa Allah 50% persediaan tu dah ada cuma tunggu saja... Doa tu penting kite doa je la yang baik2... IN SHAA ALLAH

Contract 5 years from now if there will be early its bonus and accept it... if longer than expected that will be accepted and regret all about this because we are plan but must remember that Allah the best planner ever.

No comments:

Post a Comment