1 MaLaYsIA!!


saya nk cerita 1 story nii  kat korang,,,,mnggu lepas sya g camping kat KEm tAsek UtAra,,,,J0h0r,,,kem kecemerlangan pelajar 1 malaysia sekolah menengah,,,di pusat kokurikulum,,,sekolah hantar wakil 4 org,,,2lelaki n 2 perempuan....4 hari auww,,,,,kitorang bertolak dri mersing dalam pukul 10.30pgi,,,apabila kitaorang sampai je,,,,kitorg g daftar,,,lpas dftar tu,,,,letak beg,,,pas 2 tunggu rakan-rakan lain sampai,,,ada juga yang sesat,,,x jumpa pusat ko,,,hahaha,,,,selepas psang khemah je,,,,sya g minum petang,,,,pas 2 siap2 untuk solat,,,,kami dibenarkan untuk mndi....sya n rakan2 bru pun g la msuk bilik air,,,,nk taw apa yg berlaku,,,,,,kitaorg salah bilik air daa~~,,,kitorg msuk bilik air lelaki,,,,slpas mndi tuu,,,,kuar dengan muka yg sngat tebal,,,,hahaha.,,,,dak lelaki tengok n diorg sume gelak,,,,aktiviti kat sna mmg best,,,,kitorg dibhgikn kumpulan,,,,start dri situ la,,,,,sya berpisah dengan syaz,,,,,sya mempunyai kawan rapat iaitu lim kia hui n syira,,,,mmg best la,,,,,kat sna kitorg mkn 6 kali sehari,,,,aktiviti pon best2 juga,,,,ada kayak,,,,water confidence,,,,wall  climbing,,,,ikhtiar hidup,,,,,permainan rakyat,,,,paling bez skali ialah water confidence n ikhtiar hidup,,,,,kitorg kena wat bingka sawit,,,,sedapp,,,,1 time mkn  n masak,,,,pda malam terakhir,,,kitaorg diberi kjutan yg bez,,,,iaitu birthday  3 org rakan kem,,,,sian mereka,,,samapai menangis,,,,kita dberi bju,,,pada hri trakhir,,,sedih gak nk tnggl kan kawan2 kat sana,,,,
kitaorg disuruh nyanyi lagu 1 malaysia,,,,,


Dunia kian berubah,,,
Perubahan melingkari,,
melaksana hasrat hati,,,
kejayaan terbukti,,,
Dunia yang megah,,,,
Dengan misi yang gagah
Kerana perpaduan
Kita masih bersama

korus:
Kita satu bangsa, Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu Malaysia

Bermulanya sekarang
Perjalanan dilaksana
Seia sekata sehati dan sejiwa

Membina masa hadapan
Menuju kejayaan
Kita semua rakyat Malaysia
Harmoni, saling menghormati

Chorus x2
Kita satu bangsa, Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu  Malaysia