Ab0uT MeE!!!


name sye nurhamizah amalina binti ismail,,tpi disekolah org memanggil namaku hamizah or mizah manakala  di rumah keluarga ku memanggil ina or along,,umur 16 tahun,,,,,sye dilahirkan pada 8 ogos 1995,,,,di Hospital Mersing,,,,,sye menetap di taman sri mersing,,,,sye anak yang sulong,,,sbb tu sye tak bergaul sangat ngan org,,,,spe yang kenal diriku dye akan tahu perangai dan tingkahlaku  sye,,,,,,kwan sya kata yg sya ni pandai wat lawak,,,,,,huhuhuhu,,,,,,,merepek je,,,,

semasa sek rendah sya sek di sk Sri Mersing,,,,,sya menjadi pengawas perpustakaan,,,,dan keputusan UPSR ku x lah bagus sangat juz 2A2B1C je,,,,,apabila masuk ke sekolah menengah sya masih menjadi pengawas perpustakaan,,,,jiwa sya masa tu memang dh sebati dengan susun buku,,,,,hahahax,,,

akhir thun sya ditarik untuk mnjadi pengawas sekolah,,,,berat juga hati untuk meninggalkn aktiviti harian iaitu susun buku,,,,tpi sya ingin mncari pengalaman  bru dan ingin keluar dari kepompong,,,,,,sampailah sekarang sya setia menjadi pengawas sekolah,,,,,,,alamak!!! cm ne pulak dengan keputusan PMR sya,,,,ermmm....tidak lah baguss sangat juz 4A4B je,,,,,walauapapun,,,,,sya bngga dpat keputusan tu,,,,,sbb sewaktu trial sya tidak memperoleh 'A' pon......syukur kepada Allah,,,,,,

tahun ni sya ditawarkan untuk menduduki kelas sains tulen,,,,dan diberi pilihan antara biologi,,,teknologi kejuruteraan,,lukisan kejuruteraan atau teknologi maklumat,,,,,tpi sya memilih biologi,,,,,,sbb sya ingin menjadi seorg doktor pakar sakit puan,,,,kerana  kesian pada kaum wanita zaman sekarang,,,,,doktor yg ada dalam  bidang 2 ialah doktor lelaki,,,,,,sya ingin membuat perubahan,,,,,,,,i can do it,,,,,,hahahaha,,,,,

errmm,,,,lupa plak nk cite pasal kawan baik,,,,huhuhu,,,,,,sya mempunyai sorng kawan,,,,,,my bff la katakn,,,,,tnpa dye sya rasa macam ada sesuatu yang kurg dalam diri sya,,,,,x taw lah knapa???
er,mmm,,,,,so0o0 funny!!! (^_^)tu je lah yg sya nk kongsi ngan korang semua,,,,,law ada trsalah bahasa mintax maap ye.......

No comments:

Post a Comment